https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Švarceneger u školama zabranio reči tata i mama

Oreska - Užice

(NE)OBIČNI SVAKODNEVNI ŽIVOT => Dom i porodica => Temu započeo: Pedja 19.10.2007. 14:51:47Naslov: Švarceneger u školama zabranio reči tata i mama
Poruka od: Pedja 19.10.2007. 14:51:47
http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=15060

Švarceneger u školama zabranio reči tata i mama

Mnogi roditelji biće prisiljeni da povuku svoju decu iz javnih škola, koje su postale centri seksualne indoktrinacije...

Kalifornijski guverner Arnold Švarceneger je zabranio u javnim školama u ovoj američkoj državi reči „mama”, „tata”, „muž” i „supruga”. Te reči biće zabranjene zato što „vređaju osećaje dece iz gej brakova”.

Švarceneger je potpisao predlog zakona pod brojem SB 777, kojim se predviđa da se u svim javnim školama u Kaliforniji transeksualnost, biseksualnost i homoseksualnost predstavljaju pozitivno. Zakon bi trebalo da stupi na snagu 1. januara 2008. godine. Takva odluka pokrenula je, sasvim očekivano, lavinu reagovanja širom SAD.

- Ovom odlukom Švarceneger je poručio roditeljima da su njihove vrednosti nevažne. Mnogi roditelji biće prisiljeni da povuku svoju decu iz javnih škola, koje su postale centri seksualne indoktrinacije - upozorila je Karen Ingland, direktorka instituta „Kepital risors", i dodala kako je „šokirana napadom guvernera na tradicionalne porodične vrednosti u Kaliforniji".

Rendi Tomason, najveći kritičar ovih predloga i predsednik Kampanje za decu i porodice, rekao je kako to znači da će deca već s pet godina biti mentalno zlostavljana u školskim učionicama.

- Neka se stidi Švarceneger i demokratski političari (Švarceneger je republikanac) koji su učinili da kalifornijske škole postanu centri za biseksualnu i transeksualnu indoktrinaciju - dodao je je Tomason.

Tomason je na svom sajtu objavio primer kako bi u budućnosti mogao da izgleda čas u kalifornijskim javnim školama: „Molim vas, vratite se na poglavlje 10: Slavne lezbijke, homoseksualci i biseksualci. Istorija nam govori da su veliki Amerikanci Volt Vitman i Abraham Linkoln bili homoseksualci i da je nekadašnja prva dama Amerike Eleonora Ruzvelt bila lezbijka. Izgleda da su čak i istaknute biblijske ličnosti kralj David i apostol Pavle bili homoseksualci."


Naslov: Odg: Švarceneger u školama zabranio reči tata i mama
Poruka od: velika 19.10.2007. 21:51:19
Smeshno, zaista...


Naslov: Odg: Švarceneger u školama zabranio reči tata i mama
Poruka od: Starla 19.10.2007. 22:17:03
...pre bih rekla bolesno.


Naslov: Odg: Švarceneger u školama zabranio reči tata i mama
Poruka od: fon Manštajn 20.10.2007. 00:03:49
ja sam se nasmejao, koliko je bolesno :icon6: