https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Kucista sa plavim neonkama !?

Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Hardver i drajveri => Temu započeo: hiphop 16.10.2004. 17:30:39Naslov: Kucista sa plavim neonkama !?
Poruka od: hiphop 16.10.2004. 17:30:39
Ok,
Ta nakindjureno kucista sam vidjao na svakom koraku ali me interesuje nesto drugo u vezi plavih neonskih lampi . Nameracio sam nesto sa njima da nparvim nevezano za racunar . Kaze da se taj komplet zove Ultra Aurora (dual) i ima dve neonske lampe sa adapterom za napajanje.
Daj ako neko zna gde bi to mogao ovde u Uzicu da nabavim !? Neka PC radnja ili vec....
thnanx any way

poz


Naslov: Kucista sa plavim neonkama !?
Poruka od: Terranova 25.01.2005. 10:45:35
Hey, valjda moras da imas providnu stranu da bi izgledalo atraktivno.Ja imam Neo CX kuciste sa ruckom,ali bez providne strane(mogu jedino da odvalim bocnu i da je zastaklim  :( ),tako da jedino mogu da kupim neonski kuler(ima ga u maloprodaji Control Pointu).

Sto se tice neonki,mislim da bi trebalo da ih ima u Cacku,ako ne u Uzicu.Mozda bi ti ljudi iz Control Pointa dobavili za neki iznos,nemam pojma.

Ako ti je stalo do nakindjurenog kucista,probaj Cooler Master Aerogate2(dolazi sa nekoliko extra ventilatora,a montira se na 5,25 incno mesto).
Ima zanimljiv plavi VU metar(jeza... :D ).


Naslov: Kucista sa plavim neonkama !?
Poruka od: hiphop 25.01.2005. 11:24:16
ma pronasaio sam ih u Bg...ali nisam jos narucio...mislim da su bile 2 kom za 700 din sto je ok... ma nisam ja to hteo uopste za kuciste od komjutera  :wink:  samo su mi one trebale...
ne znam kada cu poruciti...
inace ovde nisam nigde nasao nista slicno...mozda ima tih collera ali meni treba lampe :)