Oreska - Užice

KREATIVNI KRUG => Vizuelna umetnost => Temu započeo: Pedja 17.05.2007. 22:06:21Naslov: Uputstvo
Poruka od: Pedja 17.05.2007. 22:06:21

Forum Vizuelna umetnost u Kretivnom krugu je mesto gde možete prikazati svoje umetničke vizuelne radove. Radovi mogu biti čisto umetnička dela ali i upotrebni predmeti.

Obuhvaene su sve vizuelne umetnosti (one koje proizvode dela koja se gledaju), osim klasične fotografije jer za fotografiju imamo poseban forum. Ovde možete pokazivati i manipulisane fotografije, to jest, umetničke radove nastale na osnovu fotografija.

Svoje radove možete predstaviti fotografijama, skeniranim materijalom ili radove direktno generisane na računaru. Rad propratite nekim komentarom (naziv, opis upotrebljenih tehnika i materijala, dimenzije i slično).

Za svaki rad pokrenite novu temu i u njoj predstavite jedan ili više srodnih radova. Prikazujte samo sopstvene radove ili u izuzetnm sluajevima i tuđe ali uz dozvolu autora.

U toj temi je dozvoljeno samo komentarisati prikazani rad. Nemojte u komentaru tuđeg rada ostavljati sosptvene radove - za to napravite novu temu.

Ako je potrebno da zarad boljeg prikaza pokažete sliku velikih dimenzija, onda na forum stavite umanjenu sliku i ostavite link ka slici pne rezolucije.