Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Besplatni programi => Temu započeo: Rašo 25.08.2007. 02:54:58Naslov: Spider plejer
Poruka od: Rašo 25.08.2007. 02:54:58
(http://img521.imageshack.us/img521/7164/spideryr7.jpg)


Iako je za veliki broj korisnika Winamp na prvom mestu kada se radi o reprodukciji audio sadržaja na kompjuteru, na Internetu se može pronaći dosta malih, funkcionalnih, a pri tome i besplatnih audio plejera. Jedan od njih je i Spider Plejer.

Spider Plejer se zasniva na Bass Audio Library (by Un4seen developments), što donosi izuzetno čist i prijatan zvuk. Podržani audio formati su: MP1, MP2, MP3, MP4, M4A, MPC (MP+, MPP), AAC, aacPlus, AC3, Ogg Vorbis, FLAC, Ogg FLAC, TTA, APE, WavPack, Speex, WAV, CDDA, WMA, MID, RMI, KAR, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX. Tu su i podrška za ID3 v1 i ID3 v2 tagove, Vorbis tagove i WMA metadata - naravno, postoji i mogućnost njihovog editovanja.

Takođe, poseduje i Audio CD Ripper (pomoću kojeg se muzika sa CD-a može ripovati u neke od sledećih formata: MP3, WMA, OGG ili WAV), sa podrškom za skidanje informacija o albumu sa CDDB-a. Tu je i konvertor nabrojanih formata, pomoću kojeg je moguće pesmu koja se nalazi u jednom od formata konvertovati u neki od preostala tri.

Podržan je i Internet Streaming, a samim tim i slušanje online radio stanica. Tu je i solidni ekvalajzer sa 10 klizača, kao i podrška za neke zvučne efekte.

Tu su još i izmenjivi skinovi, editor tekstova pesama, ugrađene vizuelizacije pri reprodukciji, mogućnost određivanja seta ikonica koje će se koristiti ako se player asocira sa audio fajlovima. Playliste su podržane takođe. Moguće je i pretraživanje playliste putem polja "Search".

Tu je i višejezički interfejs, sa podrškom za 22 jezika (uključujući i srpski, a čak i crnogorski).


    Download (http://spider-player.com/)


Naslov: Odg: Spider plejer
Poruka od: daffy 25.08.2007. 07:44:32
sta ima sto vinamp nema i sta radi bolje od vinampa ?