Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Besplatni programi => Temu započeo: Rašo 13.08.2008. 14:51:34Naslov: Free Video Dub
Poruka od: Rašo 13.08.2008. 14:51:34
Sigurno ste do sada bili u situaciji da video materijal koji posedujete u sebi ima i nepotreban sadržaj, ili se pak isti, zbog svoje dužine, ne može u komadu snimiti na neki od optičkih nosača.

Free Video Dub stiže nam iz DvdVideoSoft-a, velik je 5 MB, a u njegovom jednostavnom korisničkom interfejsu brzo će se snaći čak i računarski početnici.

Uvezite u program bilo koji MPEG 1, MPEG 2, DivX, XVid, pa čak i FLV zapis; navigacionim klizačem pronađite delove u originalnom sadržaju koje želite da uklonite, opcijama Trim markirajte njihov početak i kraj, a zatim ih obrišite funkcijom „Delete".

Kada „pretresete" ceo video i iz njega izbacite nepotreban višak, kliknite na Convert i sačekajte da program završi kreiranje novog „čistog" sadržaja.

Vredi pohvaliti činjenicu da Free Video Dub ne radi rekompresiju originala, nego njegovo klasično binarno kopiranje, pri čemu samo preskače isečene delove.

Na taj način, bez gubitka na kvalitetu, iz video sadržaja možete na primer ukloniti reklamni blok, odjavnu špicu i slično, a isto tako ga možete podeliti na više delova i time omogućiti njegovo snimanje na CD ili DVD medij. http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Video-Dub.htm

http://www.kgoran.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=297