Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Radio-amaterizam => Temu započeo: Pedja 31.01.2016. 15:36:55Naslov: YU1ABH predavanja o elektronici i radio-tehnici
Poruka od: Pedja 31.01.2016. 15:36:55
Grupa mladih „Konstruktori“ pokrenula je projekat „Elektronika iz prve ruke“. Cilj projekta je da se mladima u Užicu, koje interesuje elektronika i radio-tehnika, omogući da imaju mesto gde mogu da se okupljaju, razmenjuju i proširuju svoja znanja, kao i da uče od iskusnih stručnjaka iz tih oblasti.

Ciljna grupa projekta su učenici osmog razreda osnovne škole, srednjoškolci i studenti tehničkih smerova, ali pozivamo i sve ostale koji su zainteresovani za elektroniku i radio-tehniku da posete predavanja.

U okviru projekta će biti održana četiri predavanja na raznovrsne teme iz oblasti elektronike, elektrotehnike, radio-tehnike i računarstva.

Predavanja će biti održavana u prostorijama Radio kluba u zgradi Gradskog kulturnog centra 17. februara, 24. februara, 2. marta i 9. marta od 20 časova.

Ulaz je besplatan.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodno je da se zaintereseovani prijave za učešće preko sajta Radio-kluba.

Projekat se odvija uz podršku Divac omladinskih fondova Fondacije „Ana i Vlade Divac“, Opštine Užice, Balkanskog fonda za demokratiju i Radio-kluba "Aco Vučković" YU1ABH.

Za više informacija i prijave pogledajte http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/

Molimo vas da prenesete ovaj poziv svojim prijateljima. Ovo je prva javna aktivnost u YU1ABH od kako je obnovljen njegov rad u novim prostorijama.

(http://yu1srs.org.rs/forum/index.php?action=dlattach;topic=466.0;attach=783;image) (http://yu1abh.uzice.net/elektronika-iz-prve-ruke/)