Oreska - Užice

UŽICE => Organizacije, udruženja, mediji... => Temu započeo: Pedja 01.07.2016. 14:54:19Naslov: Radio klub YU1ABH organizuje polaganje ispita za zvanje radio-amatera
Poruka od: Pedja 01.07.2016. 14:54:19
Radio-klub "Aco Vučković" YU1aBH Užice organizuje polaganje ispita za sticanje zvanja radio-amatera. Ispiti će biti održani početkom avgusta. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za polaganje. Možete polagati za prvu, drugu i treću opreratorsku klasu.

Pripreme, predavanja i konsultacije za polaganje treće klase će se obavljati u prostorijama radio-kluba najmanje jednom nedeljno. Materijal za polaganje možete pronaći na našem sajtu na http://yu1abh.uzice.net/postani-radio-amater/

Za polaganje ispita potrebno je prvo da se prijavite preko obrasca na http://yu1abh.uzice.net/postani-radio-amater/prijava-za-polaganje-ispita/. Popunjen, odštampan i potpisan obrazac prijave treba da dostavite u radio-klub najkasnije na dan polaganja ispita. Obrazac ćete naći na http://yu1abh.uzice.net/postani-radio-amater/

(http://yu1abh.uzice.net/download/grafika/postani-radio-amater-lat-.png?lang=lat) (http://yu1abh.uzice.net/blog/radio-klub-yu1abh-organizuje-polaganje-ispita-za-zvanje-radio-amatera)


Naslov: Odg: Radio klub YU1ABH organizuje polaganje ispita za zvanje radio-amatera
Poruka od: Pedja 15.08.2016. 23:24:35
Posle deset godina neaktivnosti, i nakon useljenja u nove prostorije prošle zime, u radio-klubu „Aco Vučković“ YU1ABH su konačno održani i prvi stručni ispiti za radio-amatere.

(http://yu1abh.uzice.net/wp-content/uploads/2016/08/YU1ABH-polaganje-ispita.jpg)

Ispiti su održani 13. avgusta, a položilo je osam kandidata: jedan za prvu klasu radio-amatera, jedan za drugu klasu, i šest za treću klasu.

Pored Užičana, ispite su polagali i gosti iz Novog Sada, Čačka i Priboja.

Prvo polaganje radio-amaterskih ispita nakon toliko vremena je veoma značajno za klub i naš grad. Naročito ističemo to da su ispite položili i mladi operatori koji će moći da nastave dugu i uspešnu tradiciju radio-amaterizma u našem gradu.

(http://yu1abh.uzice.net/wp-content/uploads/2016/08/YU1ABH-novi-operatori-petar-lazo-jovan.jpg)

http://yu1abh.uzice.net/blog/odrzani-radio-amaterski-ispiti-u-nasem-radio-klubu