Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Besplatni programi => Temu započeo: Pedja 25.01.2005. 22:05:49Naslov: Prikaz: Inbox - multifunkcionalni cistac spama
Poruka od: Pedja 25.01.2005. 22:05:49
Jednostavno i prilicno neinventivno ime krije zanimljivu alatku.

Inbox spada u programekoji omogucavaju da pregledate postu pre nego sto je preuzmete i obrisete ono sto vam je nepotrebno, ukljucujuci i automatsko brisanje korsicenjem korsinicki definisanih pravila

Medjutim ovaj program je otisao korak dalje. Pored standardnih opcija da sami pregledate i brisete poruke on moze da se ponasa kao neka vrsta mailproxy-ja, mada bi ga pre mogli svrstati u jednostavan mail server.

U tom rezimu sam pregleda postu na podesenim email nalozima, preuzima je i brise ono sto je za brisanje a istovemeno se ponasa kao mail server na lokalnom racunaru (ili mrezi) te korsinik ili vise korisnika postu skida sa njega a ne direktno sa svog mail naloga.

Program prakticno obavlja posao koji inace rae mail serveri kada je u pitanju posao filtriranja poste samo sto je veoma jednostavan i radi samo to - filtrira postu.

Mislim da je ovo dosta zgodno i program treba isprobati.

Naci cete ga na http://www.glenn.delahoy.com i naravno, besplatan je.