beligavran
provereni korisnici
posetilac
Mesto: zemlja
Država: zemlja
|
|
« Odgovor #27 poslato: 09.02.2008. 06:36:42 » |
|
s obzirom da mi je cela porodica luda za gledanjem filmova, vrlo dobro smo upoznati sa situacijom u sbb-u. to sto neko mrzi Gacica, jer je nepismen i slicno, je samo posledica naseg provincijskog mentaliteta da mrzimo sve one koji su nesto postigli u zivotu. Zamislite samo da coveka koji je jako oskudnog obrazovanja a 10 i kusur godina razvlaci kalblove, sa malo znanja i jos manje veza... Kada je Gacic video kuda plovi ovaj broj i da je na pomolu monopol s kojim se ne moze boriti, on je jednostavno sve to prodao. Za koliko ne znam, ali je sigurno velika para u pitanju. To se desilo pre dve godine. Ponasanje sbb-a je poslednjih godina isto, sto jasno govori da za njihovo bahatao ponasanje nisu Gacici odgovorni, vec je to firma koja ima ogroman kapital, a slabu tehnicku i bilo koju drugu kulturu, sto rezultira svemu ovome sto vi pominjete. Moja porodica je najmanje 50 puta slala protesna pisma u Beograd, jer je tamo izbor kanala veci, plus sto u vecini gradova se emituje MTS (Muzicka televizija Srbije), a u Uzicu tog kanala nema. Digitalizacija programa u Beogradu je pocela krajem novemba, a za Uzice i slicne gradove nije ni u najavi. Kazu, bice do kraja godine. Matori Gacic je jedan vredan covek, koji zasluzuje svacije ponasanje i koji je, u sustini ostvario holivudski san. Kome je do pljuvanja neka opici ove lopove u Beogradu, lako je pljuvati ovu nasu lokalnu sirotinju
|