Da li bi menjali partnera
Shta vam se kod nje(ga) ne dopada, shta bi izmenili
Da ne bi neko pomislio da u tekstu ima neshta(o) lichno..., zelim da napomenem da me je inspirisala anketa u nekim dvenim novinama, gde je potvrdjeno da je enorman broj , shto zenskog , a shto mushkog pola, nezadovoljan sa svojim partnerom i da bi, kada bi sada bili u situaciji da odabiraju, postupili drugachije,tj. odabarali bi drugog partnera.
Da li vam je i koliko vam je bitno, da sutra budete cenjeni chlan drushtva, ili shto bi Uzichani rekli, ugledni gradjanin, a sve preko i uz pomoc svog partnera (ti glumish facu u kaficu, a zena nachelnik odlenja Uzichke bolnice..., ti rentirash zenine lokale, vozish dobar auto, a zena sudija u Okruznom ili Opshtinskom sudu)...
Da li bi seksipil i dushevnu dobrotu, sa sve plavim ochima, menjali zarad materijalne sigurnosti i koliko je bitno da jedan par bude materijalno zbrinut. Znate kako se kaze..." E, da mi je bila ova pamet..., drugachije bih ja delovao..."
Da navedem svoj primer, uostalom da budem prvi...
Meni je bilo najvaznije, kada sam odabirao zivotnog partnera, da riba bude riba...to mi je bilo najbitnije. Da je normalne visine, da ima zavodnichko telo (znachi, da nije debela), sise mi nisu bile bitne,( neverovatno, ali istinito) i vrlo mi je bilo bitno da mi nije trebalo..., ali sada...
Milon puta sam joj rekao, da mi je korisnije to shto ume da vozi (lako imati papr da si polozi(la)o, bitno je izistinski umesh da vozish), nego da je zavrshila neki fakultet, od koga bi imali samo shtetu, a nikako korist.
Danas, kada sam u braku trista godina, mogu josh da kazem, chisto onako iz iskustva, vrlo je bitno, prebitno, da je partnerka fizichki jaka...nishta gore od kilave i nejake zene..., ne moze ni dete da ponese na treci sprat.
Da ne bih moju prehvalio, dodelicu joj jedan us**ni list, a to je ogromna mana...zavisnik je od nikotina..., danas, ako bih trazio devojku, pazio bih da je nepushach..., ali ne moze bash sve da bude idealno, shta da radi onaj chija ne ume da razvuche pitu !?!?!?