Klackalica kaze: "Sumnjam da je Jovan baš ovako rekao".
To sam rekao ne želeći da bilo koga uvredim i da kažem "Gle kako su nepismeni ovi iz Užičke nedelje". Tim pre što su to sve moje kolege i dobri, stari znanci, a naročito mi je sve bilo sumnjivo zbog tolike količine grešaka. Kasnije sam se čuo sa njima iz UN i ispostavilo se da su Jovanov govor preneli sa papira, dakle sa njegovog materijala. Da li ga je on pisao, ili neko drugi, to je možda neka druga tema, uglavnom UN je samo doslovno prenela ono što je bilo na papiru, tako da spada svaka krivica sa njih.
Onaj tekst sa buranijom i šangarepom takođe je prenet doslovno od PR-a "Biktoša". To je za mene strašno, tog PR-a plaćamo mi poreski obveznici, jer Bioktoš je javno preduzeće, a oni su zaposlili za odnose sa javnošću nekoga ko ne ispunjava prvi uslov toga posla - da bude pismen. Po toj analogiji, mene bi trebalo da prime kao vozača pauka, jer nemam predstavu o vožnji kamiona, mislim čak da ne bih umeo ni da ga "upalim".
Užičkoj nedelji u svemu ovome zameram samo što se nisu na neki način ogradili od ovih budalaština, recimo da tekst nije redakcijski, da su ga preuzeli doslovno i sl.
BTW, na moru pre dve godine je vidjen taj bizgov kog Klackalica punim ustima naziva Jovan.
Punim ustima nazivam ga onako kakvo mu je ime.
Ne dopada mi se što ovo koristiš radi nekih ličnih obračuna sa bilo kim, jer tome ovde stvarno nije mesto, niti mi je bila namera da uvredim bilo koga. Jednostavno, postavio sam te slike iz UN-a da bih skrenuo pažnju na našu generalno slabu pismenost. Drago mi je ako je neko od forumaša primetio da i sam možda nekad napravi slične greške, pa da ih ubuduće izbegava.
O Jovanu možemo, vrlo rado, da pričamo na nekoj drugoj temi.