leckler
provereni korisnici
posetilac

Pol: 
Mesto: Uzice
Država: Srbija
Horoskop: Lav
|
 |
« poslato: 06.12.2006. 07:16:06 » |
|
Poshto se toliko ovih dana pricha o tom ADSL-u dosta, da se malo i mi rasprichamo na tu temu.
wireless.uzice.net korisnici mogu ovde iznositi svoja mishljenja i predloge o unapredjivanju internet linka. Naravno, misli se iskljuchivo na ADSL.
Kako sam ja chuo, valja razmotriti razne provajdere, a ne samo Telekom. Shta vishe, za njih sam vetj prochitao na drugom forumu, kako oni zamishljaju besplatan prikljuchak i tako to.
Ja mislim da ADSL mozhe da nam bude dosta povoljniji i da omogutji vetju propusnu motj.
Da li raskachiti trenutni int. link, a povezati ADSL kao jedini link ka netu? Nema potrebe ostavljati stari 256 link, pa chak i za ljude koji koriste sporiju varijantu (moje mishljenje). I skupo je, zar ne?
ADSL bi trebalo da nudi chak vishe, a za manje novca. Bar po mojim informacijama o cenama (okvirno).
Pedja, kao administrator, uzme sebi prikljuchak, koji tje ga mislim koshtati manje nego ovaj trenutni. Naravno, Pedja i taj trenutni deli s nama svima (za neinformisane). ADSL bi trebalo i te njegove troshkove da smanji, pogotovo u sluchaju kad nema mnogo onih koji bi da u toku meseca plate za brzhi protok i sl.
Iznesite i vasha mishljenja.
Pozdrav svima, DelBoy
|