Hehehe prvi put sam stupila na tlo USA '97, bila su to lepa vremena u Los Angeles-u i San Francisco-u, medjutim vratila sam se u Srbiju zbog skole, moji su bili u tripu da je kod nas bolje zavrsiti osnovnu i srednju pa onda doci u USA na studije....oni su ostali u USA a ja se vratila i svake godine sam po 3-4 meseca provodila u Amerikama....elem pre 6 meseci sam defnitivno odlucila da dodjem ovde da studiram, sad sam na koledzu, prvih godinu dana usavrsavam jezik, i reci cu samo da se ni jednog trenutka nisam pokajala sto sam digla ruke od studiranja u Bg-u, jer mrzim one trule prevoze i onu prljavstinu, a i posto planiram da budem plasticni hirurg bolje mi je ovde da to zavrsim nego u Bg-u...
U Srbiju cu dolaziti cesto , bar sad tako planiram, heheh dolazim za koji dan, a vec sam kupila kartu za maj, da o5 dodjem medju moje erovce
P.S.uvek kad me pitaju kako mi je , jel se kajem i je li mi tesko...uvek isto odgovaram :DA JE TESKO TESKO JE, ALI LAKSE SE COVEK NAVIKNE NA BOLJE,NEGO NA GORE.... ZAR NE?