velika
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2006
|
|
« poslato: 19.12.2006. 03:51:51 » |
|
Dogodilo se u nashem gradu Tip i riba dugo u ljubavi, zajedno toliko dugo da ih svi smatraju porodicom, ali, on nikako da postavi ono pitanje, a ona zheli da to bude kao u filmovima... On se s' vremena na vreme zhali ljudima oko sebe kako "on bi, ali ona nece", a ne zheli ili se ne usudjuje da je pita... Bilo kako bilo, sve to traje... U jednom momentu se posvadjaju (ne bukvalno posvadjaju), raskinu, shok! Shok ljudima oko njih, shok njoj, shok njemu... Nakon 7 dana se on pokajnichki vrati, maltene na kolenima, sa prichom da on ipak ne mozhe bez nje, da ovo, da ono... U svim tim izlivima nezhnosti, on je, napokon, pita da li zheli da se uda za njega, da budu jedno do kraja zhivota, bla, bla, bla... Ona pristane... Prodje josh 7 dana, ne pominje se sve to, kad, on se odvaja, govoreci da mu "treba vremena", da "je voli kao niko nikad nikoga", ali neshto mu ne da da bude srecan sa njom, moli je da mu da par dana da razmisli... Ona mu daje chitav zhivot. Ponovo prolazi par dana, on "siguran kao u nishta u zhivotu" dolazi i izjavljuje da zheli sve sa njom... Tirada se nastavlja... Ja lichno ne poznajem ove ljude, ne znam kakva im je veza, ne znam koliko se vole ili ne, ali me bacilo u razmishljanje... Zamisli da se ovo desi meni, ili mojoj sestri, ili nekome ko mi je blizak... Shta bih savetovala? Kakav je to chovek koji: 1. cheka godine i godine da pita 2. kada, napokon, pita, on se povuche 3. da li on, zaista, nije siguran, ili je to samo pojava poznata pod imenom "cold feet"? 4. da li ona, zaista, treba da veruje tom choveku i da li mozhe da se osloni na njega u zhivotu? 5. uostalom, kada neko nekoga zaprosi, osim ako nije od roditelja, kako znash da se sutra nece predomisliti? A, sa druge strane, toliko su dugo zajedno da je pitanje da li bi umeli odvojeno... Ne znam, ne znam...
|