Imam problem sa bezicnim internetom i sada cu sve da napisem sta sam radio a vi da mi pomognete sta josh da uradim !
Ovako imam maticnu( verovali ili ne ) gigabyte K8 triton
TP-LINK 11b\b ( 10 metara kabla i veliku gred antenu )
2800+ AMD
768 memorije ( PQI )
NvidiaGeforceFX5700LE
Xp - oS
E sada moj problem je u tome sto imam "exellente " signal, kada kliknem da se konektuje sve odradi u treptaju oko ali kasnije krece pakao nemoze nista da otvori ! za google mu treba skoro 1 min !:(
Odem na sajt Speedtest.net on mi pokaze da mi je 1024 download ! znaci odlisno isto sto i kaze moj provajder ali nece pa nece !
Sve osnovno sam procitao pogledao to uradio ( pregledao kablove antenu ) ali nebih imao signal da je to neispravno !
Uradio sam ping adrese moga provajdera ,idu neke 4 linije nesto pise ali treca po redu kaze ping timeout
da i imaju neke komande da ja tu nesto sredim ili to mora neko iz servisa moga provajdera ( koji su me uzgred oje..ali jer nisam kupio kod njih opremu ) gde mi je najaci signal i nemogu antenu da okrenem ni na jednu stranu !
Tako da sam osudjen na njih ( SKS )
Neznam odakle da pocnem sta da radim !?
Povezao sam nekolicine racunara na net wi-fi i svi ok rade sem moga !
a imam i D-linkAirplus - g510( G54 ) ! i nju kada stavim isti problem !
Da li je tu kod mene nesto NEpodeseno i da li mogu ikako da popravim net?!
Nisam nista dirao ili podesavao da nebih zaboravio sta sam dirao pa da zbog toga imam problem iako mi neko da resenje !
Tako da cu cekati vas da mi pomognete ili Brokera ! da da neki od svoih magicnih resenja kao za sve ostalo sto mi je resio !
Unapred mnogo zahvalan !