Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Ужице
Država: Србија
|
|
« Odgovor #50 poslato: 08.07.2005. 08:49:11 » |
|
Vojo brate meni je ovo bio drugi put da udjemu pozorishte. Video sam da mi ne odgovara atmosfera nikako. Kao shto sam vec i rekao mnogo se deru bre. :?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nevena^^^
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #51 poslato: 08.07.2005. 09:41:16 » |
|
Prti bilo je odlicno ) ovo mi je prva poruka na forumu tako da ne umem da stavim smajlica al dobro je... E da registrovala sam se samo da bih ti rekla da je bilo super i svaka vam cast bice od vas nesto )
|
|
|
Sačuvana
|
"Sve sam to ja isitnjen,sav od komadica, od odsjaja, problesaka, sav od slucajnosti, od nepoznatih razloga, od smisla koji je postojao pa se zaturio, i sad vise ne znam sta sam u tom krsu."
|
|
|
|
|
« Odgovor #52 poslato: 08.07.2005. 09:57:23 » |
|
E nevena nevena.. Opet nije uspela da stavi sliku a tako sam joj lepo objasnio preko chata .. Ccccc...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mcusin
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Marko Chushin
|
|
« Odgovor #53 poslato: 08.07.2005. 21:29:24 » |
|
Prti bilo je odlicno ) ovo mi je prva poruka na forumu tako da ne umem da stavim smajlica al dobro je... E da registrovala sam se samo da bih ti rekla da je bilo super i svaka vam cast bice od vas nesto ) Dobrodoshla!!! :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
IvaN
Serbian Shooting Team
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Ivan Pečeničić
Mesto: Uzice
Država: Srbija
FaceBook: ima
Horoskop: Rak
|
|
« Odgovor #54 poslato: 09.07.2005. 02:01:55 » |
|
:mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
I miss you...
|
|
« Odgovor #55 poslato: 09.07.2005. 08:33:06 » |
|
Njah pa ova Nevena je k****n,kad jednu stvar ne mere da postavi kako treba..Cccc....
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
Nevena^^^
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #56 poslato: 09.07.2005. 09:09:06 » |
|
E pa Mrko, Prti, Tope MISLIM DA SAM NAMESTILA SLIKU, a ako nisam onda
|
|
|
Sačuvana
|
"Sve sam to ja isitnjen,sav od komadica, od odsjaja, problesaka, sav od slucajnosti, od nepoznatih razloga, od smisla koji je postojao pa se zaturio, i sad vise ne znam sta sam u tom krsu."
|
|
|
|
|
« Odgovor #57 poslato: 09.07.2005. 09:24:43 » |
|
Sada je sve kako treba .. mada si mogla neku lsiku da stavish a jok ovaj cvijet Shalim se . .Ne treba ti nishta vishe .. Bash je simpa ..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nevena^^^
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #58 poslato: 09.07.2005. 18:56:11 » |
|
Da slatko je e gore sam pogresila treba da pise Marko a ne Mrko ) ali opste je poznato kolko ja gresim dok kucam tako da je to ok ) ) )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #59 poslato: 09.07.2005. 23:29:00 » |
|
Bas je ruzan cvet....Meni se uopste ne svidja...Nevena bas ne umes da odaberes stvari....
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Blizanci
ignore the smoke.
|
|
« Odgovor #60 poslato: 10.07.2005. 00:21:50 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #61 poslato: 15.07.2005. 00:56:41 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Sandra
Mesto: Uzice...
FaceBook: ima
Horoskop: Bik
|
|
« Odgovor #62 poslato: 16.07.2005. 00:03:58 » |
|
Pa Jelo onda srecnooo!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #63 poslato: 18.07.2005. 21:23:23 » |
|
E..vratila se prti iz BG-a i nosi za sobom mnogo mnogo utisaka! Pricacu vam o svemu na plazi,a ponecu i slike da se uverite kako mi je lepo bilo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Blizanci
ignore the smoke.
|
|
« Odgovor #64 poslato: 18.07.2005. 21:36:19 » |
|
Ne sumnjam da ti je bilo lepo i upechatljivo... I znam da si bila najbolja... Ponesi ti te slike nama, da se i mi uverimo.. :mrgreen: :mrgreen: A jesi li dobila buket?
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #65 poslato: 18.07.2005. 21:57:39 » |
|
Paaaaa ovog puta nije bilo cveca :mrgreen: Nisam previse ni slikala Gardos,jer sam se kasno setila,a tad je vec bio mrak.Najvise slika sam potrosila za Jugoslovensko dramsko pozoriste koje je fenomenalno,a Uzicko pozoriste je prema njemu velika 0,mada u nasem pozoristu ima vise duha Ali,otom potom,pricacu vam vec..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
daffy
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Dusko
Mesto: Grad
Država: Duskolonija
Horoskop: Strelac
|