_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Sandra
Mesto: Uzice...
FaceBook: ima
Horoskop: Bik
|
|
« Odgovor #125 poslato: 12.10.2005. 09:08:29 » |
|
Vala Prti nisam ni sumnjala....cela si ti gorka....znash ono...takva sam po celom telu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #127 poslato: 12.10.2005. 22:05:33 » |
|
Chesto ti nailaze te bele trojke ali sex nikako .. a? Iluzije su ti chudo Polako ima vremena .. za sada ostani na gledanju u sholju .. Hahahahah
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #128 poslato: 13.10.2005. 01:22:25 » |
|
Jao Vojo al si bezobrazan. Zamisli da tebi neko tako nesto surovo pozeli :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Jarac
|
|
« Odgovor #130 poslato: 13.10.2005. 03:01:49 » |
|
Tope!!! ubicu te!! :twisted: onako swatko.. kashikom cu da te zakoljem ma... bice sexa to su mi juce nashli 4 puta u sholji.. nikad se ne zna sta vikend nosi... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
Horoskop: Rak
I miss you...
|
|
« Odgovor #131 poslato: 13.10.2005. 05:26:36 » |
|
Iju,Miro,znaci bice sexa...Sram da te bude...
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #132 poslato: 13.10.2005. 18:20:04 » |
|
Moze li nekako da se gata, ali da ne pijem kaVu??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
|
|
« Odgovor #133 poslato: 13.10.2005. 18:57:36 » |
|
Iju,Miro,znaci bice sexa...Sram da te bude... hihihihiih :oops: :oops:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #134 poslato: 14.10.2005. 03:57:47 » |
|
Moze li nekako da se gata, ali da ne pijem kaVu?? Ne moze,osim da popijes kafu iz neke male solje,pa posle pljuni tu kafu.Moras da popijes svoju kafu da ti bi neko gledao u solju.Realno. :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Mesto: Uzice
Država: State of Serbia
Master of disaster
|
|
« Odgovor #135 poslato: 14.10.2005. 15:54:13 » |
|
Meni je gatara rekla da cju danas da idem na zurku u Novi Sad... i pazi, pogodila je
|
|
|
Sačuvana
|
Poseti Limundo, aukciju br1 na balkanu : LIMUNDO
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #136 poslato: 14.10.2005. 18:03:18 » |
|
Wow,bas zanimljivo... :mrgreen: Jel ti rekla sta ce da se desi u Novom Sadu?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #137 poslato: 14.10.2005. 23:48:01 » |
|
Rekla mu je.........da ce upoznati neke 3 osobe sa kojima je u kontaktu neko vreme al se ne znaju pvt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #138 poslato: 15.10.2005. 03:12:01 » |
|
Aha....a da nije slucajno rekla i da ce upoznati neku....Brankicu....? :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #139 poslato: 15.10.2005. 13:00:04 » |
|
Aha....a da nije slucajno rekla i da ce upoznati neku....Brankicu....? :mrgreen: A pa to vec ne znam (inicijali i tako to), to moras njega da pitas, da li je rekla, i da li se ostvarilo :mrgreen: . Ja sam rekla sta sam cula :mrgreen: hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #140 poslato: 21.10.2005. 04:56:26 » |
|
Evo par bitnih stvari i uputstava za gledanje u šolju Najvažnije je da koristite intuiciju i maštu Kafu uvek kuvajte samo za onoga kome predskazujete budućnost Zabranjeni su šećer, mleko i drugi dodaci Kafa mora da bude jaka, gusta i sveže skuvana Kad osoba kojoj proričete sudbinu popije kafu i u šoljici ostane malo taloga, neka levom rukom obrne šoljicu u krug, tako da se talog što bolje razlije. Važno je da te pokrete ponovi ili tri ili sedam puta. Šoljica treba da se okrene na tanjir i da tako ostane sve dok se talog ne prosuši Ne smete da budete nestrpljivi i da podižete šolju svaki čas. To može da promeni prvobitni, sudbinski oblik figura Idealno vreme za gatanje je period punog Meseca U šolju se gleda samo između izlaska i zalaska Sunca Idealni dani za gatanje su utorak i petak. Nedelja se ne preporučuje Na kraju, imate pravo na tri želje. Za ljubavne želje zadužen je domali prst, za seksualne srednji prst, a za poslovne isključivo kažiprst evo za novopechene gatare
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #141 poslato: 21.10.2005. 06:28:27 » |
|
Ajoj,ovo si uzela iz nekih novina...... Mislim da je iz blic zene... :mrgreen: Kao sto sam nekad davno rekla,i ja mislim da su utorak i petak idealni za gatanje :wink:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #142 poslato: 21.10.2005. 06:57:09 » |
|
Jeap Blic Zena. Eto vidis kako sam procitala i odmah se setila vas Uzicana i pomislila na vasu korist ka putu obrazovanja u proricanju :mrgreen: :mrgreen: heheheheheh boze ja ko pijana veceras, u poverenju
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #143 poslato: 21.10.2005. 07:10:39 » |
|
Heheheh....u poverenju....inache ja sam vam poznata gatara i sve sam owo wec znala...uh pametnica sam wam ja... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #144 poslato: 21.10.2005. 17:24:23 » |
|
Nisi ti pametnica nego baba gatara
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #145 poslato: 21.10.2005. 21:52:34 » |
|
Ih bre Lujkacho, pa naravno da ces znati. Ne mozemo gledati a da to ne znamo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #146 poslato: 22.10.2005. 09:02:33 » |
|
Ih nego shta...uh kad se ja i Brankica sastanemo pa uvatimo da gatamo.....heheh....valjda cu to docekati u skorije vreme... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #147 poslato: 22.10.2005. 19:12:11 » |
|
A ima li mene gde u tim vasim sastancima baba-gatara? :-o :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #148 poslato: 23.10.2005. 00:06:42 » |
|
Ma ima ne brini se. Ma gledacu ja da nekako sredim sad na ovom raspustu neki dolazak u UE, moram malo, makar na 1 dan. Moram videti sa muzom i jos nekim stvarima :mrgreen: E onda, ako dodjem, obilazak.......s devojkama kafa i gledanje u solju, a s momcima piwo kod kljaje E onda mogu mirno da umrem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #149 poslato: 23.10.2005. 04:08:05 » |
|
E,bogami,Brankice,mogla bi doci bar na 1 dan,to bi bilo bas lepo! Aj vidi pa dodji nekako da se izgatamo :wink:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|