E pa ljudi, ja bash i chesto ne dolazim ovde, a mogao bi...vishe volim da sednem i da chitam nego da kucam..
HAHAHHAHA Samo se shalim
Ma ja doshao da vi kazhem kako je TELEKOM jedna velika JAJARA....A sad cu objasniti zashto.
Pa ima mesec dana kako sam korisnik ADSL-a i po nekoj mojoj logici ako placam zashto to ne bi iskoristio do Maximuma.Ali ne mozhe
Kazhem meni je vec mesec dana ukljuchen dc++ i P2P program. Znachi non-stop DL-uje neke jade.. hahaha
Notjas samo odjednom pap zadnja desna dioda na Sagem-ovom modemu aktivna..Ja reko shta je sad koji klinac
reboot router...Netje zakovalo..Ja restart kompa netje..Reinstal drivera...Netje.. KOJI KLINAC mislim se Ja..Ajde reko chas da ga formatiram kad mi se ne spava..Gotovo uradim i to..Sve regularno postavim.Konfigurishem portove..Ma jock ljudi..PISHE prvo acess denied pa posle Waiting for ISP...Ja dignem ruke.Rekoh ujutro cu da vidim..Ja zovi aktuelni Call - Centar kad se javi neka tuka glupava..i na kraju sam joj rekao daj prebaci kod vezu kod nekog kolege...Ona glupacha nije ni to umela pa mi kazhe zovi ponovo..Ja shta cu ko po inercije htedoh da je oteram u P.M. ali utjutah se...Nazovem ja ponovo posle 45 min. chekanja dobijem nekog lika...Kad on poche ugasi pa izgasi router...Sam u sebi mislim bem te bagljava shta ti mislish da sam ja notjas radio celu notj,,,Ali ajde da isposhtujemo jedno takvo struchno i Veliko lice nashega J.P.Telekom -Srbija(italija)...
I tako nishta novo nisam nauchio od njega na kraju kazhe ae videcemo neshto itd...itd...
Ja igrom sluchaja nadjem mojeg jednog kutjnog prijatelja u Bg-u shto radi tamo bash za ADSl i on mi proveri i za pola sata me okrene ajde ukljuchuj modem..Ja ukljuchim kad ono radi...Pitam ja njega shta je bilo on kazhe pa bre mnogo skidash bre imao si neki limitator koji su ti postavili...
Ma daj bre........Kako je to mogutje u nashoj DEMOKRATSKOJ ZEMLJI........E pa bash OVAKO