E ovako.
Probacu da dam jedan tiket (nadam se dobitni
)
dortmund -herta x pp 1.9
dizel - oud heverle 1 2.3 fix
buri - bristol rovers 1 2.0
fejnord - az 2+pp 2.45
iverdon - ksamaks x-2 4.75
skantorp -nortempton x-1 4.75
salcburg - rapid x-1 4.5 3/5
nansi - troa x-1 4.25
aberdin - st.miren x-1 4.5
E obrazlozenje:
fix
1.dortmund-herta -- dortmund je zadnjih 5 utakmica prvo poluvreme dolazio x pp, a herta zadnje 3 utakmice u gostima takodje je odigrala x pp, pa se tako nadam da ce i ova doci
2.dizel - oud heverle -- (Belgija 2) Dizel je na 6 mestu i u dobroj je seriji od 4 uzastopne pobede i trba im pobeda za prikljucak timovima u mesto koje vodi u play-off, dok na drugoj strani njegov protivnik (8.mesto ) je u padu forme i nadam se da ce dizelasi da ih pobede.
3. buri -bristol r.-- Kao i u prethodnom slucaju buri (8.mesto) je zadnjih 5 utakmica dobio, a njegov protivnik (13.mesto)ima izuzetno los skor u gostima 1 2 5 , pa mislim da je tu 1
4.fejnord- az -- poznato je da az i fejnord igraju na gol vise i da grizu od samog pocetka, p ace biti golova sigurno( ja se nadam barem 2 u prvom poluvremenu)
3/5
1.iverdon -ksamaks -- Ksamaks (2. mesto) dolazi u goste Iverdonu (14. mesto) i ima sjajan rezultat u gostima 6 1 1 uz gol razliku 18:7, dok je iverdon tvrd domacin , ali ne dovoljno dobar da izbegne poraz od glavnog pretendenta za povratak u Svajcarsku prvu ligu, pa mislim da ce odoleti do drugog poluvremena , a onda iz x u 2
2.skantorp - nortempton -- Skantorp ( 3.mesto) docekuje nortempton (16.mesto) koji do sada nije izgubio ni jednu utakmicu u gostima 4 4 0, dok je skantorp u zadnje 4 utakmice 3 dosao iz x-a . Gosti su u poslednjih 5 utakmica odigrali 4 nereseno i od te 4 tekme 3 su dosle iz x pp, pa mislim da je zrelo da skantorp nanese prvi poraz , naravno iz x- a
3.salcburg - rapid -- Salcburg ( 1.mesto) docekuje prezadnji ( 9.mesto) Rapid. Gosti nemaju sta da traze ( iako su nekad bili dominantni u ligi) vec da se zatvor u bunker i da probaju da iscupaju bod na teskom gostovanju. Ali ipak rezultati prvoplasirane ekipe Austrije kuci 7 1 0 to nece dozvoliti , i mislim da ce njihov bunker izdrzati samo prvo poluvreme. By the way u zadnje 4 tekme Rapid je gubio i igrao nereseno iz x-a
4.nansi - troa-- Nansi (4.mesto) je tipicna domacinska ekipa 6 1 0, i u zadnje 4 utakmice kod kuce dolazio je x-1 , dok je Troa (19.mesto) bunker igrom uspeo da u gostima 0 2 5 da u zadnje 3 tekme gubi zi x-a. Jasno ko dan, valjda je i zato mala kvota na prelaz
5.aberdin - st.miren -- Aberdin( 4. mesto) docekuje St.Miren ( 9.mesto) . Domacin 4 1 2 je zadnje 2 utakmice kuci dolazio x-1 protiv protivnika slicnih danasnjem, dok je gost 2 2 2 u zadnjih 5 utakmica nije pobedio , dok u gostima obavezno odigra x pp. Mislim da ce ipak ovaj put izgubiti, ali opet iz x-a
Eto tako, znam da je malo verovatno da ovaj tiket prodje, ali vredi pokusati.
By the way , na uplatu od 50 din. , minimalni dobitak je oko 8500.