https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Microsoft Internet Explorer Full Download

Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Internet => Temu započeo: Pedja 21.06.2004. 19:43:09Naslov: Microsoft Internet Explorer Full Download
Poruka od: Pedja 21.06.2004. 19:43:09
Moze da vam zatreba nova verzija Internet eksplorera. Iz nekog razloga Majkrosoft na svom sajtu ne omogucava preuzimanje puen verzije ili je ta opcija na sajtu negde dobro zakopana. Sa njihovog sajt amozete da preuzmete samo kratak program koji pokrene instalaciju i da preuzima sa Interneta ostatak instalacije.

S obzirom da je Eksplorer veliki program (verzija 6.0 SP 1 ima preko 70 megabajta) to ume da traje pa i da kosta. mnogo je prakticnije imati na disku kompletnu verziju kojoj nije potrebna internet veza.

Na http://public.planetmirror.com/pub/microsoft/ie/ mozete naci sve dosadasnje verzije Internet Eksplorera i to kompletne instalacije.


Naslov: word up
Poruka od: hiphop 22.06.2004. 01:46:40
...

broker šta ti misliš o IE... ??
opšte je pozneto da ima dosta rupa i da nije najsigurniji ali kada bi izvodio neku komparaciju između njega i mozzile ili opere šta bi prvo istakao kao manu?

ovih dana nemogu da otvorim yahoo mail ni sa IE 6 niti sa operom...kažu da mi nije podržan browser...a mozzila nekako proradi...mislim da je caka negde drugde a ne do browsera jer su oni pustili oko 100 Mb prostora za mailove...što je poprilična svota za besplatan mail servis...

...


Naslov: Microsoft Internet Explorer Full Download
Poruka od: Pedja 22.06.2004. 15:07:06
Sto se upotrebljivosti tice, dobri su svi. Ja sam doduse sa IE 6.0 pre neki dan imao problem sto jedan sajt koji sam pravio nije mogao dobro da se vidi u Ie a u ostalim browserima jeste (u starijoj verziji IE radi kako treba).

Jedina zamerka na IE je osetljivost na zloupotrebe. Pri tom nije sam IE toliko kriv koliko Windows ali j eIE u toj meri integrisan u windows da je to sve jedna ogromna rupa.

Sve u svemu, ja ga ne korsitim redovno nego samo kada proveravam odredjene sajtove, obicno one koje ja napravim i u vrlo retkim situacijama ako neki sajt insistira da mu s epridje sa IE, mada uglavnom take sajtove zaobidjem... ako neko dozvoljava sebi da mi otezava pristup zato sto ne korsitim njegov omiljen browser, onda i ja sebi dozvoljavam da ne dolazim na takav sajt.

Sto se sigurnosti tice, dobar alat je Spy Bot SD, besplatno programce za koje nameravam da ubacim prikaz na forum.