https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Myspace fenomen

Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Internet => Temu započeo: hodac 21.12.2006. 23:02:16Naslov: Myspace fenomen
Poruka od: hodac 21.12.2006. 23:02:16
I ako po prilichno ne funkcionalan, sa dosta servisa koji fale , svet je danas zahvatila manija myspace-vanja . Osnovne prednosti myspace su shto je socijalna zajednica , shto znachi da preslikava neke stvari iz realnog zivota u svoju specifikaciju servisnih zahteva (prijatelj , i etc ) . Prosto regovao sam se prvi put pre nekih godinu  i jache  tamo ako se dobro secham i posle dan dva sam skontao da nije za mene. Pre mesec dana sam se iznenadio kad sam video koje sve muzichke velichine za mene imaju tamo svoj myspace (u pitanju su mali projekti sa ne vechim krugom poshtovaoca od 10 000 ali globalno , chak se za mnoge moze rechi da imaju nulu vishka ) . Myspace pruza veoma lak kontakt, nekad svojim prijateljima govorite vishe nego svojim o meni , pronalazite nove informacije lepshe grupisane kroz fina socijalno estetska grupisanja, i etc .

Sad ima ono gloabalizacija ovo ono. Po meni je ovo jedan od lepshih primera dobre globalizacije , sad mislim da je moglo da se napravi sa vishe nezavisnih servera ili nekih slichnih povezivanja ali ajde .

i DALje nema dovoljno servisa, velika predodredjenost spoljnjeg izgleda i etc. Ali kontam polako