https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - SBB: Brži internet od 1. marta

Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Internet => Temu započeo: Deporte 28.02.2012. 12:23:53Naslov: SBB: Brži internet od 1. marta
Poruka od: Deporte 28.02.2012. 12:23:53
Kablovski operator SBB od 1. marta povećaće brzine interneta do 75 odsto za download i 100 odsto za upload, zbog čega više nema potrebe za aploud busterima, najavljeno je danas iz te kompanije. Brzine downlouda od 10 Mb/s do 100Mb/s i uplouda od 1Mb/s do 4Mb/s namenjene su svim korisnicima postpejd paketa, uključujući i Turbo pakete koji sada postaju deo standardne ponude.

Pored ove promene, svi korisnici prepejd interneta će u promotivnom periodu tokom marta uživati u brzinama koje su inače namenjene Flat postpejd korisnicima.


Na ovaj načina SBB nudi prosek brzina interneta veći nego bilo gde na prostoru regiona, ali i brzine iznad evropskog proseka koji iznosi 13,36Mb/s.

SBB korisnici će moći i u svom domu da naprave bežično okruženje, jer je nova ponuda dodatno obogaćena ponudom Vaj-Faj rutera i Houm gejtvej uređaja koje će dobijati uz Super HD Miks pakete bez promene cene.

Dodatna pogodnost za SBB postpejd internet korisnike je korišćenje bežičnog interneta u okviru SBB Vaj-Faj zone koja se prostire na više od 200 lokacija širom zemlje, a plan je da se taj broj udvostruči do kraja godine.

Za pretplatnike SBB Flat postpejd internet usluga omogućeno je korišćenje SBB Vaj-Faj zone bez nadoknade, dok ostali koji žele da koriste ovakav pristup internetu mogu po povoljnim cenama kupiti neki od paketa putem SMS-a, potrebno je samo da se korisnik priključi na mrežu, po ceni od jednog dinara.

SBB takođe najavljuje da će sa prelaskom na novu digitalnu platformu, planiranu za proleće, svi novi digitalni prijemnici biti u HD standardu.

To je ujedno i prvi korak u pripremi za novo doba televizije, gde će HD sadržaji postati deo standardne ponude, navodi se u saopštenju.


http://www.personalmag.rs/internet/sbb-brzi-internet-od-1-marta/