https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Ako Vam Oreska šalje obaveštenja na mail

Oreska - Užice

ADMINISTRACIJA => Korisnički servis => Temu započeo: Pedja 12.08.2002. 23:28:47Naslov: Ako Vam Oreska šalje obaveštenja na mail
Poruka od: Pedja 12.08.2002. 23:28:47
BBS će Vam u nekim situacijama slati obaveštenja na mail i to:

 - ako dobijete privatnu poruku na BBS-u

 - ako ste uključili praćenje neke temeU obaveštenju će te dobiti link koji vas vodi pravo na poruku ili temu zbog koje ste obaveštenje dobili.

Podrazumevano je da obaveštenja dobijate samo o privatnim porukama. Za temu, obaveštenja dobijate samo ako uključite praćenje teme ili ako napravite novu temu (kada vam je praćenje teme automatski uključeno).

Namena ovog obaveštavanja je da ukoliko neko vreme ne možete da dođete do BBS-a ipak budete informaisani da ne propustite neku važnu poruku koju očekujete.

Kako se isključuje?

Opcije imate u svom profilu http://forum.uzice.net/index.php?action=profile (http://forum.uzice.net/index.php?action=profile), nije teško snaći se. Posebno se isključuje obaveštavanje o privatnim i ostalim porukama.

Ako želite da prestanete da pratite samo neku temu, uđite u tu temu i na njenom dnu u levom uglu će te naći link kojim se isključuje praćenje. Ako temu ne pratite, na istom mestu se nalazi link koji uključuje praćenje samo te teme.