https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Kako se žaliti na korisnike, moderatore i administratore?

Oreska - Užice

ADMINISTRACIJA => Korisnički servis => Temu započeo: Pedja 27.10.2006. 17:56:53Naslov: Kako se žaliti na korisnike, moderatore i administratore?
Poruka od: Pedja 27.10.2006. 17:56:53
Na svakom aktivnom forumu povremeno dođe do sukoba između korisnika ili se desi da neki korisnici ne poštuju pravila foruma i time prave probleme ostalima.

Ako imate problem sa nekim korisnikom, moderatorom ili administratorom koji se ne ponašaju prema Pravilima, nemojte okušavati da se sa njima sukobljavate "isterujući pravdu". Time samo kršite pravila foruma i sebe dovodite u nezgodnu situaciju. Umesto toga, obratite se administraciji foruma za pomoć.

Ako imate problem sa korisnikom onda možete da se obratite moderatoru foruma u kome se desio problem i tražite od njega da reaguje. Ako imate problem sa moderatoratorom ili nekim od administratora, onda se obratite administratorima foruma.

Problem možete pokušati da rešite privatnom porukom nadležnom moderatoru ili administratoru ili u forumu "Korisnički servis". U svakom slucaju, u žalbi navedite o kom se tačno korisniku radi, koji je problem izazvao, odnosno koje je pravilo prekršio i obavezno navedite link do teme konkretne poruke u kojoj je problem nastao, a dobro bi bilo da navedete i konkretan deo poruke koji smatrate problematičnim.

Žalbe na ponašanje korisnika, moderatora ili administratora, iznete javno na drugim mestima na forumu osim u "Korisničkom servisu", smatraju se kršenjem pravila, neće biti razmatrane i bice uklanjane sa foruma.


Naslov: Odg: Kako se žaliti na korisnike, moderatore i administratore?
Poruka od: Pedja 16.10.2007. 13:49:24
Način podnošenja žalbi je nešto izmenjen. Sada za to postoji poseban podforum Žalbe (http://forum.uzice.net/index.php?board=182.0). Tamo su data i detaljnija uputstva o postupku podnošenja žalbi (http://forum.uzice.net/index.php?topic=12802.msg134819#msg134819).