https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Konkurs za Drugi medjunarodni festival poezije "DUSKO TRIFUNOVIC"

Oreska - Užice

KREATIVNI KRUG => Literarna sekcija => Temu započeo: Pedja 12.05.2008. 13:23:33Naslov: Konkurs za Drugi medjunarodni festival poezije "DUSKO TRIFUNOVIC"
Poruka od: Pedja 12.05.2008. 13:23:33
Konkurs za Drugi medjunarodni festival poezije "DUSKO TRIFUNOVIC"

Međunarodni festival za decu, i srednjoškolsku,studentsku i omladinu do 30 godina “Duško Trifunović” objavljuje drugi konkurs za literalne radove u kategoriji pesme i priče prema ideji i inicijativi Stojana Simica Krpice,uz podrsku Mr Jovana Mihajila u organizaciji Dečijeg sela iz Sremske Kamenice

Pozivaju se zainteresovana deca, srednjoškolska, studentska i omladina do 30 godina da svoje radove šalju na Drugi međunarodni festival poezije na adresu:

"DUŠKO TRIFUNOVIĆ"
(za konkurs)
Stojan Simić Krpica
Marka Miljanova 18/39
Novi Sad
Srbija


Pravo učešća imaju sva deca, srednjoškolska, studentska i omladina do 30 godina iz zemlje i sveta.

Radove (do tri pesme, odnosno do tri priče) slati na srpskom, hrvatskom, bosanskom odnosno na engleskom jeziku do 15. juna u tri primerka pod sifrom. U drugoj koverti priložiti rešenje šifre sa punim imenom i prezimenom učenika odnosno učenice, imenom škole, imenom nastavnika, odnosno profesora i adresom telefonom, emailom... Za studentsku i omladinu do 30 godina ime i prezime,adresa,telefon ili email.

Dodela diploma i plaketa je 13. septembra 2008. na rodjendan Duška Trifunovića u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici.