https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Okrugli sto o sprovođenje Zakona o finansiranju lokalne samouprave

Oreska - Užice

UŽICE => Lokalna samouprava => Temu započeo: Pedja 25.10.2007. 12:09:44Naslov: Okrugli sto o sprovođenje Zakona o finansiranju lokalne samouprave
Poruka od: Pedja 25.10.2007. 12:09:44

Стална конференција градова и општина организује скуп на тему „Локалне пореске администрације – спровођење закона о Финансирању локалне самоуправе“. Округли сто ће се одржати 26. октобра (петак), у Великој сали зграде општине Ужице, Димитрија Туцовића 52, са почетком у 11.00 часова.

Резултати недавно спроведене анкете показали су да  100 градова и општина у Србији планира да током 2008. године преузме надлежност администрирања својих изворних прихода.              

На скупу ће представници СКГО и ГТЗ упознати учеснике са свим досадашњим активностима и релевантним информацијама везаним за овај процес као и могућностима за различите видове подршке општинама.

Поред представника Oпштине Ужице која је и пилот општина у пројекту Фискална децентрализација Србије, на скупу ће бити и представници општина из окружења, као и представници Института Михаило Пупин који је и изградио и информациони систем за локалне фискалне администрације, представници СКГО и представници ГТЗ-а.