https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Predstavnici DSS najavili u Užicu

Oreska - Užice

UŽICE => Lokalna samouprava => Temu započeo: milorad 05.10.2006. 20:14:58Naslov: Predstavnici DSS najavili u Užicu
Poruka od: milorad 05.10.2006. 20:14:58
http://www.danas.co.yu/20061006/hronika1.html#10
Stranački sajam privrednika
Užice - Sajam privrednika Zlatiborskog, Moravičkog, Mačvanskog i Kolubarskog okruga, koji organizuje DSS, najavljen je za danas u 18 časova u holu Narodnog pozorišta u Užicu. Na sajmu će, kako je najavljeno, učestvovati 200 izlagača, a među njima dvadeset iz Užica i šezdeset iz Zlatiborskog okruga.
Kao gosti su najavljeni ministri Predrag Bubalo, Zoran Lončar i Slobodan Lalović, predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Republičke agencije za mala i srednja preduzeća. Na pitanje Danasa ko finansira ovu manifestaciju i koliko ona košta, Sreten Selaković, član užičkog odbora DSS, rekao je da "sajam finansira OO DSS Užica, ali da ne zna koliko on košta jer nije urađena kalkulacija", te da će podaci o tome "biti poznati naknadno".
(Ne)obavešteni legalisti
Na pitanje da li će Vlada Srbije uvesti privremene mere u Užicu, Mijailović je rekao da on to "ne zna i da o tim stvarima ne razgovara s ministrima". "Ako se privremene mere uvedu, to će biti viša sila. Kako odluče oni odozgo, mi ćemo tako raditi. Mi smo legalisti i poštujemo zakone", poručio je Mijailović.
- Sajam je dokaz da DSS ne zaobilazi Užice i shvata ga kao jednog od najvećih centara Srbije i finansijski će ga i dalje pomagati. Sve što su DSS i njen koalicioni partner NS građanima obećali, to je ostvareno i zbog toga narod glasa za DSS i NS - poručio je Predrag Mijailović Lune, narodni poslanik DSS iz Užica. Komentarišući rezultate nedavnih lokalnih izbora u sedam opština Srbije, on je ocenio da je na njima glasao 147.241 birač, da je DSS dobila 19.52, SRS 22.30, a DS 14.54 odsto glasova, dodajući da to "nisu naručena i plaćena istraživanja pojedinih agencija, već činjenice". N. Kovačević


Naslov: Odg: Predstavnici DSS najavili u Užicu
Poruka od: Pedja 05.10.2006. 20:22:40

Heh, tako su ga dobro izreklamirali da niko nije ni cuo da se organizuje sajam... :)