https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Prijem za najuspešnije Užičane

Oreska - Užice

UŽICE => Lokalna samouprava => Temu započeo: Pedja 16.01.2008. 12:45:06Naslov: Prijem za najuspešnije Užičane
Poruka od: Pedja 16.01.2008. 12:45:06
http://www.danas.co.yu/20080116/vojvodina1.html#7

Prijem za najuspešnije Užičane

Vredi raditi u Užicu

Predsednik užičke opštine Tihomir Petković sa saradnicima priredio je novogodišnji prijem za najuspešnije sportiste, doktore nauka koji su tu titulu stekli u prošloj godini, kao i za najbolje radnike opštinskog JKP "Bioktoš" i pripadnike Policijske uprave u gradu i predstavnike medija.

Novčanim nagradama nagrađeni su doktori nauka: Tanja Dučić, Biljana Mijović, Vesna Vasović, Zoran Anđić i Nataša Jovanović, kao i najbolji radnici "Bioktoša" Vojin Maksimović i Nebojša Šišić i najbolji policajci Željko Maksimović i Erik Mutić. Predstavnicima medija poklonjen je propagandni materijal opštine.

Među nagrađenima su atletski klubovi "Mladost" i "Užice", Odbojkaški klub "Jedinstvo", Streljački klub "Aleksa Dejović", ASK "Auto Vesnić", Skijaški klub "Ski-art", Planinarsko društvo "Rujno", Karate klub "Unilajn", Sportski plesni studio "Rio" i Klub za sport i rekreaciju invalida "Stari grad".

Čestitajući nagrađenima na rezultatima postignutim u prethodnoj godini Petković je istakao da su oni na najbolji način prezentovali grad, a potom pozdravio i sugrađane koji su bili uspešni u oblasti pozorišne i likove umetnosti i književnosti, iako nisu bili na ovom prijemu.

Obraćajući se predstavnicima medija, on je rekao da se nada da će novinari "tokom ove godine imati mnogo toga da napišu o napretku grada".

- Imamo čime da se ponosimo. Imamo poznate sportiste, glumce i književnike, a užičko rukovodstvo ume da prepozna prave vrednosti i da u njih ulaže. Pokažimo zajedno da je Užice grad u kome vredi raditi i živeti - poručio je predsednik opštine, čestitajući najboljima novogodišnje i božićne praznike.

N. Kovačević