https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Stan kao nagrada najboljem inovatoru

Oreska - Užice

UŽICE => Lokalna samouprava => Temu započeo: Pedja 10.04.2007. 11:35:07Naslov: Stan kao nagrada najboljem inovatoru
Poruka od: Pedja 10.04.2007. 11:35:07
http://www.danas.co.yu/20070407/hronika4.html#0

Užička opština podstiče inovatore

Stan kao nagrada najboljem inovatoru

Užice - Užička opština je najavila da će dodeliti stan na trajno korišćenje vođi tima iz Užica, koji se bude plasirao u finalno takmičenje na konkursu za najbolju tehnološku inovaciju, a koji je raspisalo Ministarstvo za nauku i tehnologiju. Pored ulaska u finale takmičenja, uslovi za dobijanje stana su da vođa ekipe bude mlađi od 30 godina i da je njegovo prebivalište u Užicu.

Konkurs traje do 20. aprila, pa je užička opština pozvala sugrađane da se uključe u takmičenje. Detalje konkursa, čji je cilj promocija preduzetništva u Srbiji i pomoć potencijalnim higt-tech preduzetnicima, mogućno je pronaći na veb-sajtu www.inovacija.org.

Prema rečima Tihomira Petkovića, predsednika užičke opštine, taj konkurs bio je povod da opština najavljenom nagradom podrži mlade inovatore. - Želimo da podržimo sugrađane kako bi svojim aktivnostima doprineli razvoju Užica, saopštio je Petković, a potom najavio da će užička opština stanove dodeliti i uspešnim naučnim radnicima, sportistima, ali i najsiromašnijim građanima.

- Posle mnogo godina opština će biti u prilici da dodeli desetak stanova, i to najverovatnije do kraja ove ili početka naredne godine, poručio je Petković, objašnjavajući da su u pitanju stanovi u čijoj je gradnji učestvovala užička opština i donatori.

N. Kovačević


Naslov: Odg: Stan kao nagrada najboljem inovatoru
Poruka od: fon Manštajn 10.04.2007. 21:54:58
10 stanova da podeli opstina  :) auuuu ala ce da bude fajtanja i intriga i naslova po novinama... :seljak-smile: