https://forum.uzice.net Oreska - Užice : Wireless Užice - Užice bez žice - Mikrotik SXT 5HnD boot problem - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Kalendar Gallery Contact Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: [1]
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: Mikrotik SXT 5HnD boot problem  (Pročitano 898 puta)
emil91
početnik
*
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Emil Janosevic
Mesto: Petrovac
Država: Srbija
Poruke: 4


« poslato: 19.09.2014. 00:21:42 »

Zdravo svima imam Mikrotik SXT 5HnD koji je prestao od jednom da radi.
Ovako lan port ga vise ne prepoznaje i necuje se vise onaj bip kad se upali sijaju samo dve jel diode ld600 i ld1600 koje se vide kad se otvori poklopac.
Pokusan je da se resetuje boot ali nista od toga kao da je crko ne daje nikakvu komanu.
Moleo bi nekog ako je imao takav problem da li moze da se popravi ili u otpad sa njim.

Pozdrav..
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.15 sekundi sa 37 upita. (Pretty URLs adds 0.006s, 2q)