https://forum.uzice.net Oreska - Užice : Wireless Užice - Užice bez žice - Korisnici nemaju pristup internetu - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
Oreska - Užice
Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
 
ARHIVA
   Početna   Pomoć Pravila Pretraga Kalendar Gallery Contact Prijavljivanje Registracija  
IZBORI: NAJFORUMAŠ I NAJFORUMAŠICA GODINE
AKCIJA: SVI UŽIČANI NA JEDNOM MESTU!
Za užičke nekomercijalne organizacije i ustanove besplatno...
Stranice: [1]
  Štampaj  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Autor Tema: Korisnici nemaju pristup internetu  (Pročitano 697 puta)
chacha
provereni korisnici
početnik
*
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Nebojsa Mitrovic
Poruke: 12


« poslato: 12.01.2011. 03:31:18 »

Pozdrav svima na forumu!  Cheesy Evo pojavio mi se novi problem koji ne znam kako tačno da rešim, pa bih molio za pomoć. Malo analizirajući šta se tačno dešava, problem se javlja u ranim jutarnjim časovima, kad se svi raskače sa mreže (nema nikoga zakačenog) i kad neko posle toga hoće da se zakači, desi se da se zakači ali nema pristup internetu i tada bilo ko da proba da se zakači, takođe nema pristup internetu. Tim korisnicima internet ponovo proradi kada ja uključim računar (moj računar) koji je ethernet kablom povezan preko switch-a na modem i mikrotik??? Koliko ja mogu da zaključim tu se nešto ''uspava'' jer čim uključim taj moj računar sve normalno proradi, tj kad uspostavi komunikaciju sa modemom i Mikrotikom preko switcha. Računar sa Mikrotikom sam pregledao i ta opcija da on ode u ''stand by'' u biosu je isključena, tako da to nije problem. Problem je u nečemu drugom što ja ne mogu da nađem. Modem je huawei МТ882. Ako znate šta bi moglo da bude ili je neko imao sličan problem neka se javi Hvala
Sačuvana
djordje_b
početnik
*
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Djordje Beocanin
Mesto: Raska
Država: Serbia
Poruke: 12


« Odgovor #1 poslato: 12.01.2011. 16:22:16 »

Meni se to isto desavalo u test fazi sa MTikom kada ukljucim wireless na laptopu preko kojeg je isao net, ustvari je trebao da ide lanom a ne wirelessom, greska je bila u adresiranju, proveri mozda ti je slican problem.
Sačuvana
chacha
provereni korisnici
početnik
*
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Nebojsa Mitrovic
Poruke: 12


« Odgovor #2 poslato: 12.01.2011. 18:05:14 »

Meni je mreža radila normalno godinu i po dana i sad skoro mi se pojavio taj problem. To se ustvari ne dešava ako je bilo ko ostao zakašen celu noć, bitno je samo da se ne raskače svi sa mreže. Možda sam ja imao pre korisnike koji su bili po celu noć zakačeni pa mi se to nije i pre dešavalo, to ne znam...?
Sačuvana
Pedja
urednik
stara kajla
*****
Pol: Muškarac
Ime i prezime:
Peđa Supurović
Mesto: Užice
Lokacija: Crna dama
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
Poruke: 12963



WWW
« Odgovor #3 poslato: 14.01.2011. 03:45:23 »

To je bas neobicno. Neko bi bas morao dobro da se potrudi da da namesti Mikrotik da se tako ponasa...
Sačuvana

Stranice: [1]
  Štampaj  
 
Prebaci se na:  


Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1 RC3 | SMF © 2001-2006, Lewis Media | Imprint Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.188 sekundi sa 39 upita. (Pretty URLs adds 0.005s, 2q)