https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu

Oreska - Užice

UŽICE => Naše Užice => Temu započeo: Deporte 21.12.2010. 11:47:34Naslov: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu
Poruka od: Deporte 21.12.2010. 11:47:34
Kompanija "Metro Cash & Carry Srbija" sutra će u Užicu svečano pustiti u rad veleprodajni objekat koji će na prostoru od 2.800 kvadratnih metara ponuditi kupcima iz sektora trgovine i ugostiteljstva asortiman od 2.500 artikala prehrambene industrije, saopšteno je danas iz te kompanije.

Svečanom otvaranju ovog distributivnog centra u Užicu, kako je najavljeno, prisustvovaće ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević, predsednica Upravnog odbora Kompanije "Metro" Veronika Punčeva i gradonačelnik Užica Jovan Marković.
 

Za šest godina prisustva na srpskom tržištu ova kompanija je uložila oko 120 miliona evra u Srbiju, gde je otvorila šest distributivnih centara, dva u Beogradu i po jedan u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu i Subotici, u kojima je zaposleno 1.500 radnika.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/224945/Metro-otvara-veleprodajni-objekat-u-Uzicu


Naslov: Odg: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu
Poruka od: novembar 1 08.02.2011. 22:01:32
Juče sam bila prvi put u Metrou u Krčagovu. Bože, na šta ono liči?! Oni ni pod nisu mogli da operu, čini se da nije očišćen ni jednom  od otvaranja objekta. Asortiman nikakav, za jaja rok upotrebe ističe za 6 dana, voće i povrće u ledenoj prostoriji, a polusparušeno, mogu misliti koliko dana onda stoji ...cene sasvim neznatno niže od drugih velikih trgovina u gradu...Za oko sat vremena koliko smo se zadržali, nas troje smo bili jedini kupci u objektu...za ono što ste kupili ni obične tregerice vam ne daju da spakujete robu...ništa ne razumem...samo liči na Metro Cash & Carry ...


Naslov: Odg: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu
Poruka od: alexg 22.02.2011. 11:04:34
Posetio sam ''Metro'' u Užicu i mogu da kažem: ništa specijalno. Naravno, ovaj distributivni lanac je i koncipiran za trgovinu na veliko pa se tu jedino isplati i kupovati, ako se kupuje na veće količine. Inače, ''Metro'' u Užicu je ''umanjena verzija'' klasičnih distributivnih centara jer ovaj naš u Užicu je tzv. ''Metro-po meri'', za razliku od distributivnih centara kakvi su u Kragujevcu ili Beogradu, na primer.


Naslov: Odg: "Metro" otvara veleprodajni objekat u Užicu
Poruka od: Borica 11.03.2011. 18:14:42
Nije namenjeno obicnom kupcu.Moze samo da pogleda,a ne i da kupi,jer nema karticu .