https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Crna hronika - Brzi voz pregazio železničara

Oreska - Užice

UŽICE => Naše Užice => Temu započeo: klackalica 14.02.2008. 14:38:57Naslov: Crna hronika - Brzi voz pregazio železničara
Poruka od: klackalica 14.02.2008. 14:38:57
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-14-02-2008/brzi-voz-pregazio-zeleznicara


BRZI VOZ PREGAZIO ŽELEZNIČARA

UŽICE - Železničar Miroslav Radojičić (54), rodom iz sela Stapari kod Užica, zaposlen kao vozač u teretnom saobraćaju JP „Železnice Srbije“, poginuo je preksinoć u 21 sat i 23 minuta na pruzi Užice-Prijepolje, na stanici Braneško Polje, kada je na njega naleteo brzi voz. Na lice mesta brzo je stigla ekipa Hitne pomoći iz Čajetine, a očevici su juče svedočili da su na mestu nesreće zatekli stravičan prizor.

Po nezvaničnim informacijama, mašinovođa koji je upravljao brzim vozom broj 513 na liniji Beograd-Prijepolje ispričao je posle nesreće istražnim organima da je u momentu kada je voz koji se po redu vožnje ne zaustavlja u Braneškom Polju ušao u stanicu primetio siluetu čoveka koji je ležao pored šina, ali da nije imamo nikakvih šansi da voz zaustavi. Izjavu mašinovođe potvrdili su, govore nezvanične informacije, i tragovi koje su istražni sudija Opštinskog suda u Čajetini i policija zatekli na licu mesta. Posao istrage narednih dana biće da pokuša da utvrdi kako se nesrećni čovek obreo pored šina u trenutku kada je naišao brzi voz.
Uviđaj na železničkoj stanici Braneško Polje, koja se nalazi u selu Šljivovica ispod Zlatibora, trajao je preksinoć više od šest i po sati.

Autor:
Zoran Šaponjić


Naslov: Odg: Crna hronika - Brzi voz pregazio železničara
Poruka od: Dushan 14.02.2008. 19:05:49
Ima li gore smrti? Nadam se da nije bio svestan...