https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Još jedna saobraćajka - poginuo Milun Erić

Oreska - Užice

UŽICE => Naše Užice => Temu započeo: klackalica 21.01.2008. 22:51:40Naslov: Još jedna saobraćajka - poginuo Milun Erić
Poruka od: klackalica 21.01.2008. 22:51:40
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-21-01-2008/smrt-u-opelu

SMRT U „OPELU“

UŽICE - Milun Erić (59) iz sela Zlakusa kod Užica, vlasnik auto-servisa „Erić“, poginuo je teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 16.45 u blizini putničke železničke stanice u Zlakusi, na magistralnom putu Požega-Užice.
Istražni sudija opštinskog suda u Užicu Verica Pantelić potvrdila je da je do nesreće došlo kad je putničko vozilo „opel omega“, kojim je upravljao Erić i koje se kretalo iz pravca Užica, iz još neutvrđenih razloga prešlo na levu kolovoznu traku i direktno se sudarilo s cisternom preduzeća „Knez petrol“, kojom je upravljao Milorad Bura (31) iz Beograda.

Prema izjavama svedoka, kao i prema onome što se moglo videti na licu mesta, sudar dva vozila bio je strahovit. „Opel omega“ je bukvalno pretvoren u gomilu gvožđa, dok je cisterna, od siline sudara, najpre prešla na levu stranu puta, a potom sletela u kanal, tik do železničke pruge.
Od posledica zadobijenih povreda Erić je preminuo na licu mesta, dok je vozač cisterne Milorad Bura lakše povređen. Saobraćaj na magistrali Požega-Užice bio je u prekidu više od tri sata.


Zoran ŠaponjićNaslov: Odg: Još jedna saobraćajka - poginuo Milun Erić
Poruka od: Драгољуб 22.01.2008. 01:05:05
Zlatibor - Pozega = UKLETA DžADA!!!