https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Metak prošao ženi iznad glave

Oreska - Užice

UŽICE => Naše Užice => Temu započeo: jelenica_ue 19.02.2007. 02:49:50Naslov: Metak prošao ženi iznad glave
Poruka od: jelenica_ue 19.02.2007. 02:49:50
Citat
UŽICE - Metak ispaljen tokom šenlučenja za sada nepoznate osobe, koja je juče oko pet sati iz automobila u pokretu ispalila 17 hitaca iz pištolja, proleteo samo 20 centimetara iznad glave Miljane Vasilić, koja kao podstanar živi u kući Mihajla Matovića u Zlatiborskoj ulici.

- Spavala sam na krevetu koji se nalazi pored prozora kroz koji je metak uleteo. Pucanj me je probudio, ali u prvom trenutku nisam znala o čemu se radi. Posle, kada sam videla razbijen prozor i rupu od metka na zidu, shvatila sam da sam imala mnogo sreće - rekla je „Blicu“ Miljana Vasilić.

Drugi metak je zalutao u prostorije Radio „Sana“ čiji je vlasnik Ilija Petronijević.

- Čuo sam za pucnjavu, ali nisam slutio da je neki od metaka pogodio moje prostorije. U kancelariji sam zatekao sto i fotelje po kojima je bio malter i video da je metak uleteo kroz prozor i zario se u plafon - priča Petronijević.


to je ono shto sam ja chula ...

ljudi mene je pucnjava izbacila iz kreveta ... uzas jedan kako sam se prepala ... sad tek vidim da je to bilo jako blizu  :icon45:


Naslov: Odg: Metak prošao ženi iznad glave
Poruka od: Bili 19.02.2007. 03:33:41
`ebem ti sto ima dijabola pa to je cudo.
Sve  bi ja to u rudnik  ako vec imaju visak snage , pa bar da urade nesto korisno.


Naslov: Odg: Metak prošao ženi iznad glave
Poruka od: fon Manštajn 19.02.2007. 15:01:52
gde je zalatiborska ulica?


Naslov: Odg: Metak prošao ženi iznad glave
Poruka od: shadow 19.02.2007. 15:20:10
Da, ja sam vidjao u NS uvece kad je vreme za izlazak i kad je pun grad, likovi nose upasane pistolje i tako. To je uzas... A najjace je sto su ti likovi najograniceniji i najkraci im je fitilj i potegnuli bi za svaki preki pogled. Znam jednu dileju i ovde koja tako nosi caletov pistolj i kaci se s ljudima namerno da bi zavrtao duks i pokazivao. Jadni su ti roditelji...


Naslov: Odg: Metak prošao ženi iznad glave
Poruka od: fon Manštajn 20.02.2007. 12:10:47
kada sam ja bio tinejdzer takvi likovi su uglavnom bili deca pandura i SUP-ovaca, ili "jaja" iz opstine..

nego sta mi je zanimljivo ovde da je ova vest u TV 5-cu stigla preko blica pa su oni onda kao napravili reportazu.  Ponavlja se, iz dana u dan,  totalna budjavost petice koja radi vec dest godina i vise a program nisu poboljsali za trunku... toliko tema u ovom gradu, ne verujem da oni ne mogu da mrdnu svoje bedno dupe iz svoje zgrade i malo se bave istarzivackim radom...gade mi se...pa samo na ovom forumu nabacano je milion tema o kojima moze da se napravi solidna reportaza koja bi zanimla sve gradjane Uzica, pa makra jednu emisiju da imaju jednom nedeljno vezanu za nas kraj vrednu gledanja i to bi bilo nesto, jadni su, ali bas su jadni...