https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Hocete da se povezete? Javite se.

Oreska - Užice

WWW.UZICE.NET - Užičani, hajde da se družimo => Povezivanje u wireless.uzice.net => Temu započeo: Pedja 16.10.2004. 09:51:18Naslov: Hocete da se povezete? Javite se.
Poruka od: Pedja 16.10.2004. 09:51:18
Interesuje Vas povezivanje u wireless.uzice.net? Nema problema, dobrodosli ste.

Napisite ovde gde zivite, sto preciznije, i kakvu konfiguraciju imate pa cemo videti kako to da izvedemo.

Ima dosta ljudi koji zive blizu pa mogu zajednicki da se organizuju, jer je tako jeftinije.

Nemojte ovde ostavljati kontakt podatke, imate na sajtu http://wireless.uzice.net pristupnicu, to popunite i dostavite nam.

Ima jos jedna stvar: nemojte pitati kada ce wireless.uzice.net doci do vas. To se nece dogoditi. Ova mreza nije komercijalna i nema uobicajen nacin razvoja, da neko isplanira mrezu i investira novacu njen razvoj.

Ovde vi morate imati inicijativu. Mreza nece doci do vas, morate vi da jedovedete do sebe. To znaci, da se javite sa zeljom da se povezete, da se dogovorimo kako j eto najprakticnije i najeeftinije da se izvede i onda da potegnete i vi i mi da napraivmo sve sto je potrebno da se to uradi. Ako seite kod kuce i cekate da se signal sam pojavi kod vas, tesko je da ce se to dogoditi.

Naravno, uvek ima sreckovica koji su na dobrom mestu pa im je povezivanje jednostavno iizvede se za sat-dva. Mi sada ciljamo i na one koji nisu te srece, vec mora da se postavlja dodatna oprema da bi mogli da se povezu. Oni pre svega treba da se jave da znamo da su zainteresvani ali i da probaju da se raspitaju po svom komsiluku da li ima jos zainteresovanih, kako bi zajedno radili na tome - tako ce sigurno biti svima jeftinije.