https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Tehnička podrška kakvu ste samo mogli da sanjate

Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Računari uopšte => Temu započeo: Pedja 23.10.2008. 12:29:41Naslov: Tehnička podrška kakvu ste samo mogli da sanjate
Poruka od: Pedja 23.10.2008. 12:29:41

Pre neki dan mi kolega reče da je video na Pakomovom sajtu informaciju o novom načinu tehničke podrške koju su na našem tržištu ponudile firme Fujitsu-Simens i MSI.

Radi se o lokalnoj podršci, koja u suštini znači da, ako imate problem, pozovete telefonom službu podrškke, izložite šta vas muči i ako oni zaključe da ne mogu telefonom da vam otklone problem, već da je potreban servis, poslaće kurira da uzme vaš računar, srediće ga i vratiće vam ga kući. I to sve besplatno i povrh toga, sa plaćenim osiguranjem transporta.

Ako vam je računar u garantnom roku, tada ni popravku nećete platiti.

Fujitsu-Siemens ovu vrstu podrške naziva Collect&Return, a ona u našoj zemlji obuhvata sve laptop i dekstop računare uvezene nakon 1. juna 2007. godine. Broj tehničke podrške je 011/222-3514.

MSI ovakvu vrstu podrške obezbeđuje za sve MSI MEGABOOK računare i još garantuje da će servisna intervencija trajati najviše 72 časa. Njihov broj tehničke podrške je 011/276-4126.

Lepa vremena dolaze za nas kupce. Da ne čuje zlo, maltene čoveku dođe da poželi da mu se pokvari računar samo da vidi ovakvu podršku na delu.

http://pedja.supurovic.net/tehnicka-podrska-kakvu-ste-samo-mogli-da-sanjate/