9/11
shadow:
Mislim da svi znate sta je posredi. :) kakvi su vasi utisci? Sta mislite koji su uzroci? Kako ste se osecali dok ste ovo gledali? Iskreno ja sam skako ko da gledam tekmu u kojoj mi pobedjujemo. :D
DJ_Uro_UE:
Ja sam gledao dokumentarac o tome. Kao, napad na pentagon uopshte nije izvrshen letelicom (avion i sl), vec projektilom, jer nigde nema ostataka aviona. Znamo da kada se srushi avion, uvek se vide ostaci koje lako mozemo da prepoznamo (krila, kljun, zadnje krilo). Znachi neshto uvek ostaje. I tu se spominje kako su sve security kamere u blizini (koje su bile kamere prodavnica, pumpi i sl) to snimile, medjutim agenti fbi-a i ostalih njihovih agencija su doshli odmah kod njih i oduzeli im sav footage onoga shto se zapravo desilo.
Imam taj film, sa prevodom, pa ako neko hoce mogu mu narezati.
A impact u zgradu? To je avion, definitivno, ali vrlo moguce da je neki teretnjak jer iz snimaka se vidi da ne lichi bash na putne avione koji su prepoznatljivi, sa dosta prozora sa strane. Nisam dovoljno prouchavao sve to, ali mnogo tajni se tu krije.
fon Manštajn:
ja sam cistio klonju jer je bio neki petak a trebala je da mi dodje devojka za vikend iz Bg-a, od svega u secanju ce mi ostati rekacija mog cimera koja je izgledala ovako...
zanet nad glancanjem solje i gundjajuci kako je moj cimer trebao to da odradi, odjednom upada on skoro razvaljujci ulazna vrata od stana, skacuci po garsonjeri, masuci rukam i vidno uzbudjen, nepovezano je govorio sledce recenice
Brate... brate... njujork vise ne postoji... brate njujork je sravnjen sa zemljom...
zbunjen i sokiran gledam ga i ne verujem sta tarabunja. zamolim ga da mi smireno objasni sta to kenja, a on ce ovo da mi kaze...
brate lepo ti kazem, palsetina napala ameriku i njujork je sravnjen sa zemljom, covece njujork vise ne postoji...
kako nismo imali Tv pretcali smo kod komsinki ( vise refleksno nego sa nekom namerom), koje su scukane sedele oko radija i slusale radioB92, naravno ni one nisu imale TV... moj cimer je euforifno uzeo telefon i poceo da siri polu istine putem telefona, dok smo mi ostali sisili kod neke bakice na drugom spratu i zamoli je da nas pusti da se posluzimo njenim TV, zbunjena bakica nas pusti i poce nudkati ratlukom ,medom i sokovima, a u medju vremenu se srusio i drugi toranja...
eto tako je prosao 11/9 u ulici djordja servickog u Novom Sadu...
shadow:
Ja sam to gledao ovde i bio sam tako odusevljen da je to strasno. Jos u sebi pomislih kako bi bilo extra da roknu i drugu zgradu cisto da ne bude da je slucajno, kad mi i tu zelju ispunise. Dobro, napad na pentagon posle je bio samo ona visnjica sto je stave na vrh torte. :)
E to su bila vremena... A djuro, kako projektil, sta vele kako je dospeo tu? Mislis da je i to bila namestaljka?
DJ_Uro_UE:
Ochevici kazu da znaju kakav je zvuk aviona i da zvuk ovoga shto je udarilo u pentagon nije ni malo lichilo na zvuk aviona, vec na zvuk rakete, projektila i sl. Chak je toliko brzo ishlo da nisu videli shta je (znamo koliko je brzi projektil od aviona). E sad pitanje je iz chega je ispaljen taj projektil!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana