https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Rodjena Big Brother beba

Oreska - Užice

OPŠTE TEME => TV / Radio / Novine => Temu započeo: jelenica_ue 20.10.2005. 17:43:32Naslov: Rodjena Big Brother beba
Poruka od: jelenica_ue 20.10.2005. 17:43:32
Nizozemski Big Brother dobio je još jednog stanara – malu bebu, koju je pred budnim Bigijevim okom rodila 27-godišnja stanarka Tanja. Beba će do kraja showa boraviti u kući.

Gledatelji nizozemskog Big Brothera mogli su, osam sati nakon što se stvarno odvio, pogledati porod 27-godišnje natjecateljice Tanje. Ona je prilikom ulaska u kuću bila u sedmom mjesecu trudnoće, a sada je jedna od sedmero preostalih natjecatelja koji se bore za nagradu od 400.000 eura.

Nizozemsko ministarstvo za socijalu postavilo je stroga pravila: Tanja je rodila u odvojenoj sobi u BB kući, gdje će dijete i dalje boraviti, kako bi ga mogli posjećivati majka i rodbina. Snimanje bebe ograničeno je na nekoliko sati do kraja showa 22. prosinca.

Vodstvo TV-postaje Talpa, koja emitira show, bilo je optuženo da iskorištava rođenje djeteta kako bi podigli gledanost, no glasnogovornica Stephanie Dekker tvrdi da prikazane scene nisu bile eksplicitne, te da se više takvih prizora može vidjeti u obrazovnim i medicinskim programima.

Ovaj je događaj samo dodatno zahuktao primetime program u Nizozemskoj. Prije nekoliko dana druga je TV-kuća prikazala reportera kako šmrče kokain, te je zatim gledateljima pričao o svome iskustvu.