https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - Poziv za literarni konkurs za decu i omladinu

Oreska - Užice

OPŠTE TEME => Umetnost i kultura => Temu započeo: Pedja 10.05.2007. 13:21:03Naslov: Poziv za literarni konkurs za decu i omladinu
Poruka od: Pedja 10.05.2007. 13:21:03
Prvi međunarodni festival za decu i srednjoškolsku omladinu "Duško Trifunović", po ideji književnika Stojana Simića Krpice, u saradnji sa mr Jovanom Mihajilom, u organizaciji Dečjeg sela iz Sremske Kamenice, raspisao je konkurs za literarne radove u kategoriji pesme i priče.

Pravo učešća imaju sva deca i srednjoškolska omladina iz zemlje i sveta. Radove literarne (do tri pesme, odnosno, do tri priče) slati na srpskom, odnosno, na engleskom jeziku do 15. juna u tri primerka sa punim imenom i prezimenom učenika/ce, imenom škole, imenom nastavnika, odnosno profesora i adresom.

Za literarne radove biće dodeljene diplome, plakete za pesmu i priču, 13. septembra, na rođendan Duška Trifunovoća, u prostorijama Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici.

Zainteresovani bi svoje radove trebalo da pošalju na adresu - Prvi međunarodni festival poezije za decu i omladinu "Duško Trifunović" (za konkurs), Dečje selo, 21204 Sremska Kamenica, Republika Srbija.