pozrav svima.
kupio sam nov racunar i od prvog dana sam u problemima. najpre nisam uspeo da instaliram win 7, pa sam instalirao XP, pa je zezala grafika, pa sam dobio drugu graficku kartu i sada mi XP sp3 koji su u servisu ubacili radi prilicno normalno, ali nije legalan. E sad, ja bih da instaliram Windows 7 Professional koji sam dobio legalno preko fakulteta, ali imam problem. Kad krene instalacija, prvi korak je "windows is loading files..." , to prolazi, pa onda "Windows is starting" i posle toga se desi ovo:
disk-spejsa ima oko 70GB na sistemskoj particiji, od toga oko 15 mozda popunjeno, ali to bi se formatiralo...
probao sam i sa vadjenjem graficke i kacenjem na integrisanu - isto se desava. isto to je bilo i sa prethodnom grafickom koju su u servisu zamenili. Probane razne verzije Win 7 , legalne i one druge
- isto. Molim za pomoc, posto sa serviserima ne stojim bas najbolje jer su vrlo bezobrazni, svadjali smo se i jedva su mi zamenili graficku koja je ocigledno neispravna od prvog dana (i jos trazili 350 din doplatu koju im nisam dao)... Ne znam da li smem da kazem koja firma iz Nisa je u pitanju ali to sad i nije tema.
Sta da radim ?