https://forum.uzice.net Odštampaj stranicu - riknuo Outlook Express-sta da mu radim?

Oreska - Užice

RAČUNARI, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE i ELEKTRONIKA => Windows => Temu započeo: Alan Ford 12.08.2002. 23:28:47Naslov: riknuo Outlook Express-sta da mu radim?
Poruka od: Alan Ford 12.08.2002. 23:28:47
Danas za vreme neke grmljavine mi je na pola sekunde nestalo struje i ugasilo kompjuter. Sve se samo od sebe podiglo, i naizgled radilo osim Outlook Expressa koji kako kliknem na njega prijavi gresku
"msimn.exe has generated errors and will be closed by windows"
Otisao sam na Microsoft.com skinuo novi IExplorer sa Outlookom, instalirao i nista. probao sam jo jedno tri puta i nista.
Onda sam probao da uninstaliram IExplorer pa da probam onda da ga instaliram ali posle uninstalacije, nigde se vise ne pojavljuje medj programima dok su mi ikonice i posle nekoliko restartovanja i dalje na desktopu i rade. Odnosno IExplorer radi kao i uvek, dok Outlook Express daje istu gresku.
Sad vise ne mogu da ga uninstaliram jer ga nema, a ima ga i ne mogu ni da ga instaliram jer se instalacija zavrsi za 3 sekunde i nista ne uradi.
Kako da ga potpuno uklonim, kako da udjem u registri, sta da mu radim?
Ima'l neko u ove sitne sate?


Naslov: riknuo Outlook Express-sta da mu radim?
Poruka od: Boban 12.08.2002. 23:28:47
Jebiga, da si koristio ME, sve bi se samo popravilo.
Sistem u podizanju uoci nepravilnosti i promene i samoinicijativno izvuce prethodnu dobru verziju.
Ja inace ne koristim Outl00k, kada instaliram sistem, to prvo skinem, jednostavno eliminisem svaki trag istog. Onako. Svidja mi se kako pisti da ne bi trebalo da ga uklonim. Zamisljam Bila Gejtsa sa onim svojim buljavim ocima kako skici i moli da ga ostavim na sistemu. Znam da je iracionalno, ali mi prija...


Naslov: riknuo Outlook Express-sta da mu radim?
Poruka od: Alan Ford 12.08.2002. 23:28:47
dva dana nisam imao mail, a onda se treceg samo od sebe sredio. U medjuvremenu sam ga jedno 5 puta reinstalirao, skinuo, restartovao i nista.
Zaista nemam objasnjenje osim da eto Win2000 kasnije pali.
Inace interesantno je da sam ostavsi bez ideje sta da mu radim (kojom muko da ga mucim) resio da rucno skinem Outlook Express pa da tek onda probam da reinstaliram misleci da on namerno iz nekog razloga ostavlja taj pokvareni fajl na masini pa stvar ne radi. Da ne duzim, samo sekund, dva posto bi izbrisao fajl, fajl se ponovo pojavljivao i to samo osencen. Probao sam i folder da izbrisem sa istim uspehom...Svaki put izbrisani fajl bi se samo sekund, dva kasnije pojavio.