candy
provereni korisnici
početnik
Pol:
Mesto: Uzice
Država: Srbija
|
|
« poslato: 10.04.2008. 21:27:59 » |
|
Sta mislite. da li se dopisivanje na netu sa suprotnim polom uvek zavrsava muvanjem?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Vaga
we only come out at night
|
|
« Odgovor #1 poslato: 10.04.2008. 22:10:21 » |
|
ne. ali definitivno raspiruje mastu, svi znamo da su nasi mozgovi "navijeni" da idealizuju stvari i teze ka lepom... tako da kad caskam sa osobom suprotnog pola nikada necu zamisljati ruznu devojku... pa ako i vidis njenu/njegovu sliku to su uglavnom probrane fotografije, jer svako se trudi da sebe prestavi u najlepsem svetlu... moj stav je zezanje da, ozbiljni kontakti ne... kada to preraste u "nesto vise" uvek sledi opcija "disconnect" mozad previse iskljuciv stav, ali ... P.S. mozda nisam trebao da postujem jer tek sad videh da je ovo ustvari tema na zenskom kutku, ako je tako slobodno izbrisite moj post
|
|
|
Sačuvana
|
Stand by me my apprentice Be brave, clench fists.
|
|
|
Starla
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #2 poslato: 10.04.2008. 23:58:28 » |
|
Samo jednom me je privuklo da "sklopim prijateljstvo" preko neta.Ucinilo mi se da je strasno interesantna osoba,pametna.I nisam se razocarala.Mozda smo mogli postati i super prijatelji u live varijanti,ali ja sam zaj**ala situaciju,jer volim da se proseravam sa vremena na vreme. Ne chatujem,ne idem na mirc,i ostalo.Smatram da imam dovoljno prijatelja i poznanstava u pravom zivotu. Ne mora da znaci da prijateljstvo i prica sa nekim preko neta vodi nekom muvanju.Pogotovo ako imate vezu oboje.Mada i to je sve neka vrsta flerta...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
FaceBook: ima
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #3 poslato: 11.04.2008. 00:13:28 » |
|
DA! Moguca su Mnogo ljudi sam upoznala na raznim forumima,i stekla nekolliko prijatelja... ustvari vise prijateljica nego prijatelja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: 11.04.2008. 00:51:37 » |
|
Naravno da su moguca. Neka su postala mnogo jacha od prijateljstva sa ljudima sa kojima se znam celoga zivota. Volim da imam prijatelje oko sebe (a ko ne voli ) i imam ih mnogo u stvarnom zivotu, van interneta..nikada nisam prestao da gradim i stvaram nova prijateljstva i tu je veliku ulogu odigrao internet. Pod prijatelje ne podrazumevam "cyber drugare" kojih imam stotine u kontaktima, vec nekoliko odabranih koji su opravdali rech prijatelj.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Država: State of Serbia
Horoskop: Jarac
Master of disaster
|
|
« Odgovor #5 poslato: 11.04.2008. 01:26:48 » |
|
Imam dosta net prijatelja i sa velikom vecinom sam se upoznao i vidjam se sa njima
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
candy
provereni korisnici
početnik
Pol:
|
|
« Odgovor #6 poslato: 13.04.2008. 05:13:08 » |
|
Meni se nikada do sada nije desilo da chatujem i da se u jednom trenutku ne zapitam kakav je taj neko sa druge strane uzivo i da me ne privuce bar na trenutak nesto..... Ne u tom nekom, nego nesto ima u tome..... Ali nikada nista nije bilo, sve je stvar maste, malo zamisljanja nije na odmet.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Astorela
provereni korisnici
početnik
Mesto: Cacak-Svilajnac
Horoskop: Bik
|
|
« Odgovor #7 poslato: 04.10.2008. 20:12:06 » |
|
Ja sam takodje veliki broj prijatelja upoznala na netu. Uglavnom je rec o ljudima koji se bave kinologijom i postali su mi zaista pravi prijatelji i u real life
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vukosava
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
Mesto: Užice
Horoskop: Strelac
|
|
« Odgovor #8 poslato: 03.03.2009. 12:11:30 » |
|
ja znam i za 3 braka skopljena upoznavanjem preko neta jedan par - ziveli su u istom gradu ne poznavajuci se 2 para - u drugim drzavama
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maruska
provereni korisnici
posetilac
Pol:
Ime i prezime: Marija
Horoskop: Lav
|
|
« Odgovor #9 poslato: 24.04.2009. 08:13:52 » |
|
Imam par super prijatelja sa nekih foruma kojie posecujem, ustvari imam vise prijateljica nego prijatelja. Al nikad se nisam sa njima videla.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
brx
provereni korisnici
početnik
Pol:
Horoskop: Škorpija
|
|
« Odgovor #10 poslato: 08.05.2009. 10:05:05 » |
|
Sklapam prijateljstva preko interneta uglavnom zbog razmene znanja i iskustava.Sa ženama veoma retko sklapam internet prijateljstva osim ako ih ne znam iz realnog života.Devojke,naročito užičanke,odmah pomisle da ih muvam(čast izuzetcima).Na internetu sam iskreniji i otvoreniji nego ovako.U ovom forumu retko kontaktiram,jer neki ljudi ismevaju ako nešto ne razumeju od onoga što sam napisao . Dok sam bio u inostranstvu malo me je mučila nostalgija,pa sam svratio na ovaj forum i odmah se pokajao.Možda grešim ali ....videćemo.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vukosava
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #11 poslato: 17.05.2009. 03:00:15 » |
|
E bas je to blesavo, kako sta god da napises na ovim postovima odmah ide na noz. Najuzaludniji su pravopisni komentari i predavanja iz gramatike. Kao da svi moraju da budu pismeni za deset. I sve i da jesu, cuda se dogode kad se kuca u zurbi i pod emocijama. Pa mene forumi i lece od nostalgije najcesce.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vukosava
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #13 poslato: 23.06.2009. 07:42:54 » |
|
Ajmo da se popichimo da se nozevi sjakte ....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
camill67
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #14 poslato: 26.07.2009. 06:10:41 » |
|
Sve zavisi od osobe sa kojom chatamo. Kad se dovoljno dugo s nekim komunicira cak i preko neta, stekne se nekakav utisak o njoj. Na msn, skype, fejsu imam uglavnom osobe koje poznajem, ali imam i one koje nisam srela uzivo, barem ne jos. U principu, kod ove vrste komunikacije treba postovati osnovna pravila o kojima se i previse prica, tako da ih ne ponavljam, a izvesnog uticaja na smer chata ima i nasa vizija sta zelimo s tim postici. Neobavezno druzenje ili nesto vise. Upoznala sam se sa nekoliko osoba mahom muskaraca na ovaj nacin i jako sam zadovoljna nasim prijateljstvima od kojih neka traju i godinama. U principu, ne bezim od ovog vida upoznavanja i smatram da je buducnost u internet komunikaciji.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Starla
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #15 poslato: 26.07.2009. 08:24:33 » |
|
Meni svi kontakti na msn,skype,fb.- ljudi koje poznajem,i rodbina.Jedino imam jednog koga ne poznajem licno,i pojma nemam zasto i njega imam.Cudna je to stvar..imam ga vec dugo u kontaktima i valjda sam navikla na njega,a i volim s vremena na vreme da popricam sa njim,jer je pametan i fin.Mislim da smo postali cak i prijatelji .Pomogao mi je u nekim teskim trenutcima,a da i nije imao pojma da to cini..Nikad ga nisam upoznala,a i sumnjam da cu ga ikad upoznati..Svako od nas ima svoje zivote u kojima nema mesta za nase druzenje. Ponekad se ,sto rekla Vukica,tako "popicimo" da se danima pusim od muke,ali je sve to bilo vrlo zanimljivo jer je bio interesantan sagovornik Nikad nisam imala zelju da upoznajem ljude na ovaj nacin...Jedino sam upoznala jednog decka ,ovog leta sa ovog foruma ,i to sasvim slucajno..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
Ime i prezime: Peđa Supurović
Blog: ima
|
|
« Odgovor #16 poslato: 26.07.2009. 17:23:43 » |
|
Nikad nisam kapirao taj tvoj fazon da imas otpor prema upoznavanju ljudi sa foruma i uopste sa neta.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vukosava
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #17 poslato: 01.08.2009. 12:15:13 » |
|
Na internetu sam iskreniji i otvoreniji nego ovako.U ovom forumu retko kontaktiram,jer neki ljudi ismevaju ako nešto ne razumeju od onoga što sam napisao . Dok sam bio u inostranstvu malo me je mučila nostalgija,pa sam svratio na ovaj forum i odmah se pokajao.Možda grešim ali ....videćemo. Ja te totalno kapiram. Ja sta god da napisem, odmah komentari budiboksnama. Zaboravis kad si na strani ovu zajedljivost kao deo domaceg folklora. Uvek se neko iziritira kad pises nesto iskreno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
|
|
« Odgovor #18 poslato: 01.08.2009. 14:54:29 » |
|
Mozete li da pokazete neki konkretan takav slucaj. Ja sam ubedjen da je na ovom forumu prijatna atmosfera i druzeljubiv ton.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Jarac
|
|
« Odgovor #19 poslato: 05.08.2009. 18:10:37 » |
|
Mozete li da pokazete neki konkretan takav slucaj. Ja sam ubedjen da je na ovom forumu prijatna atmosfera i druzeljubiv ton.
pricaj za sebe.. hahah.. shalim se ;*
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Starla
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #20 poslato: 06.08.2009. 07:32:56 » |
|
Vidi ,vidi Zanimljiva konverzacija ne ovom forumu ,sad ce i sneg da padne Nego...smesno mi sto Pedja ne primecuje kako on rece da se ljudi "zakace" za tebe na ovom forumu,ako te ne znaju i ako nisi u Uzicu.. Zasto je to tako u mom slucaju ...? Korisnici koji se znaju izmedju sebe jer je ovo maleni forum nasega voljenoga grada ,misle da nije vredno truda voditi razgovor sa nekim koga ne znas i privatno,jer pobogu ko zna ko je to :smajlikojiprevrceocima: Korisnici koji mi traze slovne i gramaticke greske u svakom postu i pritom me zbog toga prozivaju,su bas ti isti koji se znaju ,druze itd Ljudi koji se usude da kazu da im se nesto ne dopada odmah dobiju niz argumenata da grese grdno i da se varaju u proceni ,a da se ovde svi vole i atmosfera je uzasno prijateljska .. Daj bre...koga mi to zavaravamo Pitala sam za link za koncert a onaj DJ me ispravio u nazivu koncerta (valjda je hteo da pokaze koliko je pametan )a link niko nije ni hteo da mi nadje ili slucajno ne daj Boze na neki nacin pomogne. . Da ne govorim o mojim pocetcima ovde hahah...bas je bilo onako...pa simpaticno I da...vecina ljudi koji su ovde nesto i pisali otisli su.. Setimo se Shadowa samo i nekih jos..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Starla
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #21 poslato: 06.08.2009. 07:36:47 » |
|
Nikad nisam kapirao taj tvoj fazon da imas otpor prema upoznavanju ljudi sa foruma i uopste sa neta.
Nista dok ne pogledam coveka u oci Nema tu sta da se shvata..To je moj stav i drzim se toga.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
|
|
« Odgovor #22 poslato: 06.08.2009. 08:24:04 » |
|
Pa problem je sto ti neces da upoznas nikoga. Nema prilike da nekoga pogledas u oci
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jjeelleennaa
E da,.......................
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Čačak
Horoskop: Rak
Dodji k' sebi dok jos imas kome!
|
|
« Odgovor #24 poslato: 06.08.2009. 23:07:37 » |
|
MOze neko da mi preprica ovu temu? Procitala sam drugu stranu, ali prvu nikako ne mogu.
ja sam za upoznavanje i druzenje uvek :-)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|