Moja iskustva u busenju guma:
- najsitniji komadici stakla npr. od razbijenih flasa po ulici (dole pijanciii

)
- kod "nocne voznje" nije primecen komad zaostalog stakla u spoljasnoj gumi (nova unutrasnja propustila vec kod naredne voznje), pa savetujem da se ima u priboru dodatna rucna lampa
- kod doskoka posle ulegnuca na putu pri velikim brzinama na nepreglednom putu (savetujem sporiju voznju)
- misteriozno pucanje unutrasnje gume sa unutrasnje strane, do felne, bas ovo je bilo zadnji put, a probano je reseno je sa pojacanjem gumene trake sa mekanom selotejp trakom
- izgleda da su i gume loseg kvaliteta, jer su to bas one najjeftinije varijante
- kolekciju busnih guma nameravam da odnesem kod vulkanizera, da ima i to za zamenu (mada za 100din razlike u ceni nove i vulkanizirane dolazi u pitanje ovo resenje)
Skoro sam menjao zadnju spoljasnju gumu, posle predjenih 1000km, a ako se nastave problemi - menjam tocak ili biciklu

Ako nije zabranjeno, na ovom mestu bih POHVALIO naseg druga ACIMA koji mi je u nekoliko navrata menjao gume, vrsio razna podesavanja, podmazivanja itd., a nece da uzme pare za svoj rad, tako da "navali narode"

A i krajnje vreme je da pocnem nesto sam da radim, jer sam dosad uvek koristio tudje usluge...
Alat i neophodnu rezervu uvek imam kod sebe - to sam naucio i to postujem.
Smejem se, a plakao bih...

(

)