batwoman
Nepopravljivi optimista
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
Ime i prezime: B B
Mesto: Uzice
Država: Serbia
Horoskop: Ovan
Ne brinem i ponavljam- sasvim obican dan...
|
|
« Odgovor #78 poslato: 13.02.2008. 18:11:46 » |
|
1-Volim da sam mrsava, da se ne lazemo. I ceo svoj zivot sam bila na dijetama. Sada sam taman i sve mi super stoji. 2-Silikoni- da. Samo ako imas dokonih para, a to te cini srecnom i zadovoljnom, zasto da ne. Ali treba imati mere. 3-Nije mi neprijatno da se slikam. Kako bi drugacije mnoge divne momente sacuvali od zaborava? 4-Prezime sam uzela njegovo ali mi je moje lepse jer je retko i zao mi je sto i svoje nisam ostavila. Ali- Balkan, glupa birokratija i mrzi me da deci pravim rebus. 5-Pre mi je potrebna verna drugarica, jer ne verujem u druzenje sa suprotnim polom. Ako imas hormone i ako rade, to druzenje je budalastina. Neko vreme mozda i funkcionise, ali... Ili da je jedno ruzno do besvesti ili da ja neko gej. Mislim, mozemo da se lazemo i foliramo do suta, ali onaj ko tvrdi suprotno samo jos nije stigao do tog dela puta. 6-U torbici imam UVEK: sjaj za usne, ogledalce, zvake, konac za zube, maramice vlazne i papirne, snalu, telefon, novcanik, ako ne parfem onda barem niveu dezodorans, hemijsku, kremu za ruke, tbl protiv glavobolje, baterijsku lampu, mp3 plejer i kljuceve. Ustvari, to je to. Nista drugo nikad tu i nema. 7-Ne podnosim odnose toplo-hladno, i ne smatram to igrom zavodjenja, vec magarcenjem. Reci sta imas, tresni na prvu pa gde zavrsimo. Mrzim premisljanje, skanjivanje. Verovatno gresim, jer znam da sam ishitrena i brzopleta ali volim sto sam impulsivna- bar znam da sam ziva. Nikad nisam cekala da se stvari dese. 8-Kod muskarca prvo obratim paznju na stil. Na ponasanje, recnik, da li je pedantan, ima li seljacke manire. To su stvari koje se ako ih muskarac poseduje, odnosno ne poseduje, ne daju korigovati. Vade se sa, ja sam takav a ti kako hoces! 9-Ne podnosim heavy metal. 10- Hard cor mi je too much.
Eto, pa sad me rascherecite!
|