Svratim kod frizera pre neko vece cisto da malo sredi "viskove" i prisustvovah razgovoru svoje frizerke i jedne gospodje koja je stigla malo pre mene.. bilo mi je fascinantno da cujem kako se frizer zali na zenske musterije i ja smatram sa punim pravom jer naime velike broj pomenutih da bi "ustedele" ne samo da se same farbaju kuci vec dele farbu na nekoliko delova i posle se zale kako im je losa boja itd.
Nisam ekspert ali mislim da frizeri treba da rade svoj posao i da vise nismo bas u tako losoj poziciji da se to ne moze priustiti. Stravicna je cinjenica da se kod nas taj zanat ni malo ne vrednuje.. cena najobicnijeg skracivanja kose bez ikakvog znanja (par pokreta masinicom) u zapadnim zemljama kosta minimum 10-15 eura dok za lepsi pol taj iznos skace drasticno u skladu sa zahtevima ali prosecno 50 pa i preko 100 eura, a iskreno posao koji odrade za te novce je u 85% slucajeva ocajan
tako da devojke iskoristite frizera dok je to jos moguce
salu na stranu mislim da ipak za rad zdravlja vase kose daleko jeftinije posetiti frizera no mozda gresim..