Meni su lepa iskustva

Btw, da ispricam jednu internet pricu
Emisija "Sve za ljubav" imala je "zadatak" da pomogne jednom decku da pronadje devojku sa kojom se VEC negde oko mesec, dva dopisuje na msn-u. Milan i on trazili su je na faxu, zvali je na mob, na fixni (pomoc 988 je dobro dosla), isli na aerobik (ili sta li vec bese)..... i posle duuuugog traganja (a ona nije dosla na vreme na msn da se dopisuju, i nije se javljala na mob, niti odgovarala na poruke), Milan je okrece na fixni i tako skontaju da je kod kuce. Potraga se nastavlja, adresa je u glavi poludelog decka, i Milan se pojavljuje njoj pred vratima. Vodi je na "dogovoreno mesto" i ....... Oni se ugledaju, zagrle se i kao pozdrav - poljube u obraz. ALI, njemu to nije bilo dovoljno i on - op op op i eto treceg-cetvrtog poljupca u usta! AU bte.... riba se iznenadila i kao "Aj cekaj, polako". Mislim bzvz skroz..... meni je bukvalno izgledalo kao da je lik proganja, a da ne pricam sto je bilo dogovoreno da se vide nekad, na nekoj sajmu, bla bla. A ne, on ne moze da saceka, i mora da je vija po celom gradu i kada je ugleda prvi put, da joj se zalepi za usta, pred ooooogromnooooom publikom.

Cvc, ima ludosti na ovom internetu, al' dajte malo ljudi razuma