Bilo je sjajno. Slika nema. Nismo se slikali.
Ujutruje prvo jelena otkazala jer joj nije bilo dobr, a ja sam ubedjen da joj se spavalo
, Raso je po tradiciji bio tacan, pa smo oko 8 vec krenuli na Jelovu Goru. Mladjo je tek jutros nesto pre 8 dobio poruku za Jelovu Gori u u roku od eksprsnih po sata se spremio i krenuo da se nadje sa nama, posto smo mi vec otisli. Vlad Dracul je imao nekih obaveza koje su ga sprecile da sepojavi u 8 ali je cim se trsio toga, dosao svojim dvosedom i to bez mnogo instrukcija stigao bas na Jovanovu vodu. U toku dana, su navratili i Billy sa lepsom polovinom.
Ceo dan nista nismo radili, samo smo sedeli u debeloj ladovini i lenstvovali. Jedina aktivnost koju smo obavili je da pregradimo potok i napravimo mali bazen za ladjenje nogu i da prikupimo drvo za potpalu rostilja i samo przenej rostilja. e da, Billy i lepsa polovina su se u joednom moentu povukli u sumu. STa sutamo radili ne znamo, a rekli su da ce da beru borovnice. Brali jesu, posto su doneli citavo pola case sveze ubranih borovnica (proverio sam da su sveze).
Raso i ja smo iskoristitli izlazak na Jelovu Goru da obidjemo jenu lokaciju pogodnu za postavljanje AP-a za link prema Beogradu i jos nekim krajevima Srbije.
Vreme je bilo fenomenalno, neki kazu da je bilo vruce, ali nasa debela ladovina nije pokazivala takve znakove. Nama je ceo dan bilo prijatno, sedeli smo, pricali o svemu i svacemu i vreme je vrlo brzo proslo. Raso i ja smo ostaliposlednji da jos malo odlencarimo a onda smo lepo pokupili prnje i vratili se u grad negde posle 8 uvece.
Sve u svemu, maksimalno iskoriscen dan.