imam problem koji me jezivo nervira, ne mogu da obrisem fajl sa desktopa, ne mogu da iskopiram i pritom sve sigurosne provere ga ne prepoznaju i ne vide nista neobicno u njemu... cak ne znam ni koji ga program koristi jer je to jedan od problema zasto mu ne mogu nista, probao sam da restartujem komp, da preko taskamenadzear gasim jedan po jedna proces i onda da ga brisem nista, sem naravno restartovanja kompa kada ga svedes na nekih 6 aktivnih procesa... ne znam kako da vam priblizm probelm, pa evo par slikica, nista mu ne mogu a jezivo me nervira, pomozite vec razmiljam da kupim novi komp, heheheheh
salim se naravno, ali u afektu ko zna sta cu sve da mu uradim... pritom to je exe fajl, a sve je pocelo sa skidanjem naivnog coca cola wallpapera, na karju skidanj NOD32 je prijavio nesto u vezi internet explorer-a i jedina opcija koju mi je nudio je da stavim u karantin, ali i tamo kada pobrisem sve falove on i dalje odbija da bude obrisan, nakon koriscenja cc cleaner i dalje nisat, ciscenjem registra nisata...