Moja je predobara, pok. majka bila rukovodeci kadar, u tada jedinoj banci u mom zavichaju (sada ih je 11 shaltera i svi se zovu banka ) i ja sam drugu decu razlikovao, ne po obrazovanosti ili polozaju roditelja, vec po tome da li im je majka domacica, ili svaki dan ide na posao. Mi , kojima su majke (za ocheve se podrazumevalo), svaki dan odlazile na posao, verovali smo da smo vishe gradski, danas bi se reklo, "urbano vaspitani". Josh se secam rechi pok. majke... "Sine, postoje dve vrste majki, one koje idu na posao svaki dan i one koje leze na kauchu i boli ih ih glava, a nishta ne mogu da stignu da urade" .
Imao sam par drugara, chije su majke, ne svojom voljom , po ceo dan provodile uz shporet, spremajuci kucu i chekajuci "choveka", da se vrati sa posla.
Druga su to vremena bila...., a danas
Danas su srpske domacice, osobe koje su unishtile sve shto se unishtiti moglo.
Danashnja srpska domacica je mafijanje uzdigla na visoku lestvicu drushtvenog zivota..(moj Misho nishta ne radi, a zivi k'o car..., uvjek sam ja govorila da od shkole nema vajde" !!!
Srpska domacica je promovisala pevaljke u drushtveni krem... u elitu.....
Srpska domacica je izvezla goblen , sa likom S. Miloshevica i njime mahala svima ispred nosa sa porukom..., to shto ja nemam ni jedan zub..., ma zabole me, ali vama necu dozvoliti da odrastete..., ma sve cu da vas sahranim...., sve , samo ako moja Milojka ne uspe da se dobro uda...
Metastaza unishtenja i zla nastaje, kada malad domacica pochne da se goji, da joj telo lichi na svinju..., e tada je svaka, koja pere zube dva puta dnevno i koja se tushira .. kurva, jer shto bi to u suprotnom radila...
Svaka , koja odlazi na posao, to radi samo da bi imala gde da se kreshe, " shta ce poshtenoj zeni onako male gace, a i videla sam, za koga glasa, odmah sam znala da je narkomanka. Mora da ima rak, chim je onako mrshava. Dok poshten svet chami u Hagu, ovakve kurve, kao ova moja komshinica, rasprodashe Srbiju... neka, neka, opet ce doci nashe vreme..." !!!
Na Kalemegdanu srushiti Pobednika, jer u Srbiji je nemoguce biti pobednik.. i podignuti spomenik srpskoj gluposti...Dzinovski lik zenturache, srpske domacice, marama na glavi, sa pocepanim charapama, bez gaca, sa varjachom u ruci i televizorom na frizideru....